Libor Bouček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Libor Bouček

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1980 (?)
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
moderátor

Libor Bouček - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1980 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Libor Bouček 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Libor Bouček
datum narození v roce *1980
(moderátor, instagram)

Libor Bouček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 25. Ceny Anděl (TV pořad)
(2016) - Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2016) - Česká MISS 2016 (TV pořad)
(2016) - Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2015) - Slavnostní zahájení halového ME v atletice 2015
(2015) - Neuvěřitelný týden
(2015) - Mattoni Koktejl Festival 2015
(2015) - Hasička a Hasič roku 2015
(2015) - Fotbalista roku 2014
(2015) - Eurovizní soutěž mladých tanečníků 2015
(2015) - Ekologický Oskar
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Česká MISS 2015
(2014) - Překvápko!
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - ČESKÁ MISS 2014
(2013) - 20 let Gambrinus ligy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Mattoni Koktejl festival
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Česká Miss 2013
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sazka Fotbalista roku 2011
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2011) - Wipeout - Souboj národů
(2011) - Pečeme s láskou
(2011) - Nevera po slovensky
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2010) - Taneční skupina roku 2009
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Česká miss
(2010) - Backstage
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Se Šípem v zádech
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - One Man Show
(2008) - Limuzína
(2008) - Pohádkové počasí
(2006) - Vylomeniny
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Let's Dance
(2006) - Bar
(2006) - Rafťáci
(2005) - VyVolení
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Panic je nanic
(2004) - T-music
(2004) - Balírna
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1994) - Snídaně s Novou

Libor Bouček - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Libor Bouček - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Libor Bouček 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Libor Bouček - moderátor

se narodil v roce *1980 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Libor Bouček

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Libor Bouček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
10°28’
 
LunaLuna:
Váhy
14°12’
 
MerkurMerkur:
Štír
25°00’
 
VenušeVenuše:
Štír
10°24’
 
MarsMars:
Kozoroh
7°56’
 
JupiterJupiter:
Váhy
6°14’
 
SaturnSaturn:
Váhy
7°51’
 
UranUran:
Štír
26°45’
 
NeptunNeptun:
Střelec
21°56’
 
PlutoPluto:
Váhy
23°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°04’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
26°54’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°38’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »