Lila Kedrova wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lila Kedrova

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sankt Peterburg
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
16.2.2000 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herečka

Lila Kedrova - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.10.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lila Kedrova 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Lila Kedrova
datum narození 9.10.1918
(herečka, instagram)

Lila Kedrova - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - La Prossima volta il fuoco
(1991) - A Star for Two
(1988) - Two Men
(1988) - Prima děvčata
(1985) - Hitchcock: il brividio del genio
(1984) - Sunset People
(1984) - Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
(1983) - Testament
(1982) - Blood Tide
(1981) - Třetí na řadě
(1980) - Tell Me a Riddle
(1980) - Les Parents terribles
(1979) - Světlo ženy
(1979) - Sukničkář
(1979) - Les Égouts du paradis
(1978) - Le Paradis des riches
(1977) - Pochoduj nebo zemři
(1977) - Nido de viudas
(1977) - Moi, fleur bleue
(1977) - Au bout du printemps
(1976) - Nájemník
(1975) - Le Orme
(1975) - Il Medaglione insanguinato
(1975) - Eliza's Horoscope
(1974) - Soft Beds, Hard Battles
(1974) - Mé drahé mamince k narozeninám
(1973) - Les Glaces
(1972) - Rak
(1972) - Escape to the Sun
(1972) - Cool Million
(1971) - A Time for Loving
(1970) - The Kremlin Letter
(1969) - Il Suo modo di fare
(1967) - Le Canard en fer-blanc
(1966) - Roztržená opona
(1966) - Penelope
(1966) - Maigret à Pigalle
(1965) - Uragán na Jamajce
(1964) - Řek Zorba
(1964) - La Mort d'un tueur
(1962) - Mesdemoiselles Armande
(1962) - Kriss Romani
(1959) - Mon pote le gitan
(1959) - La Femme et le pantin
(1958) - Milenci z Montparnassu
(1957) - Jusqu'au dernier
(1957) - Ce joli monde
(1956) - Hlavní třída
(1956) - Des gens sans importance
(1955) - Když je v Paříži noc
(1955) - Les Chiffonniers d'Emmaüs
(1955) - Futures vedettes
(1954) - Le grand jeu
(1954) - Les Impures
(1954) - Le Défroqué
(1953) - Weg ohne Umkehr

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lila Kedrova 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lila Kedrova - herečka

se narodila 9.10.1918 ve městě Sankt Peterburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lila Kedrova

Dnes se narodili
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) herec, režisér, zpěvák, skladatel, muzikant

Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) herečka, režisérka

Kanada Norma Shearer
(*1900) herečka

Česká republika Vladimír Páral
(*1932) spisovatel, prozaik

Slovensko Ivana Christová
(*1970) herečka, modelka, první novodobá miss československa


Lila Kedrova
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°23’
 
LunaLuna:
Střelec
2°57’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°54’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°50’
 
MarsMars:
Střelec
5°47’
 
JupiterJupiter:
Rak
14°48’
 
SaturnSaturn:
Lev
25°00’
 
UranUran:
Vodnář
24°03’
R
NeptunNeptun:
Lev
9°00’
 
PlutoPluto:
Rak
6°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°08’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°32’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886 - 1960) režisér, herec

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872 - 1949) konstruktér, vynálezce, scénárista

Německo Walther Gerlach
(*1889 - 1979) německý fyzik

Rakousko Aribert Heim
(*1914 - 1992) lékař SS v koncentračním táboře, přezdívaný Doktor Smrt

Spojené státy Isaac Hayes
(*1942 - 2008) herec, zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »