Linda Cristal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Linda Cristal
(Marta Victoria Moya Burges)

Pohlaví:
Žena
Narození:
24.2. 1931 - 12:00h
Místo:
Buenos Aires
Země:
Věk:
90 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Linda Cristal - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.2.1931 - 12:00  (ADT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.2.1931 - 15:00  
AR, Buenos Aires:
34°36' j.š., 58°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Linda Cristal 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Linda Cristal
datum narození 24.2.1931
(herečka, instagram)

Linda Cristal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - John Wayne's 'The Alamo'
(1985) - Rossé (TV seriál)
(1980) - Condominium
(1979) - When the West Was Fun: A Western Reunion
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Love and the Midnight Auto Supply
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1975) - The Dead Don't Die
(1974) - Pan Majestyk
(1974) - Chofer, El (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Search (TV seriál)
(1972) - Call Holme
(1971) - Cade's County (TV seriál)
(1968) - Panic in the City
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - Le Verdi bandiere di Allah
(1961) - Dva jeli spolu
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - The Tab Hunter Show (TV seriál)
(1960) - Le Legioni di Cleopatra
(1960) - La Donna dei faraoni
(1960) - Alamo
(1959) - Siete pecados
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Cry Tough
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Perfect Furlough
(1958) - The Fiend who Walked the West
(1958) - The Last of the Fast Guns
(1957) - El Diablo desaparece
(1956) - Komančové
(1956) - Enemigos
(1955) - El 7 leguas
(1955) - La Venganza del Diablo
(1954) - Con el diablo en el cuerpo
(1953) - El Lunar de la familia
(1953) - Genio y figura
(1953) - Fruto de tentación
(1953) - La Bestia magnífica
(1952) - Cuando levanta la niebla
Linda Cristal - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.2.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Linda Cristal 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Linda Cristal - herečka

se narodila 24.2.1931 ve městě Buenos Aires
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Linda Cristal

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Linda Cristal
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
5°02’
10
 
LunaLuna:
Býk
22°31’
1
 
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
10
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°33’
9
 
MarsMars:
Rak
28°20’
3
R
JupiterJupiter:
Rak
10°38’
2
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
19°46’
9
 
UranUran:
Beran
13°08’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
4°23’
4
R
PlutoPluto:
Rak
18°57’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°43’
11
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°53’
10
 
CheirónCheirón:
Býk
14°31’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
29°08’
3
Domy:
Býk
11°40’
Štír
11°40’
2:
Blíženci
10°53’
8:
Střelec
10°53’
3:
Rak
13°22’
9:
Kozoroh
13°22’
Lev
17°41’
Vodnář
17°41’
5:
Panna
20°14’
Ryby
20°14’
6:
Váhy
18°14’
Beran
18°14’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
29°40’
11
Slun./Luna:
Beran
13°47’
11


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »