Lisa Rinna wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lisa Rinna
(Lisa Deanna Rinna)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Medford, Oregon
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herečka

Lisa Rinna - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.7.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lisa Rinna 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lisa Rinna
datum narození 11.7.1963
(herečka, instagram)

Lisa Rinna - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Bound & Babysitting
(2012) - The 39th Annual Daytime Emmy Awards
(2012) - The Jeff Probst Show
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - TV Guide Live at the Emmy Awards
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - The 34th Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - The 32nd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Nezbedové
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 31st Annual Daytime Emmy Awards
(2004) - The Apprentice
(2004) - Playboy: 50 Years of Playmates
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2003) - Where Are They Now? - 90210, Melrose and More
(2003) - Melrose Place: The E! True Hollywood Story
(2002) - The 29th Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - SoapTalk
(2001) - Intimate Portrait: Lisa Rinna
(2001) - Zeptejte se Cindy
(2000) - Muž jiné ženy
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Nick Fury, zvláštní agent
(1997) - The View
(1997) - Close to Danger
(1996) - Access Hollywood
(1995) - Danielle Steel: Moji synové
(1994) - Winter Heat
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Robot Wars
(1993) - Night Sins
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1991) - Lies Before Kisses
(1990) - Monday Morning
(1988) - Captive Rage
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Good Morning America
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Lisa Rinna - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1951) Harry Hamlin - manžel

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.7.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lisa Rinna 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lisa Rinna - herečka

se narodila 11.7.1963 ve městě Medford, Oregon, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lisa Rinna

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Lisa Rinna
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
18°28’
 
LunaLuna:
Ryby
14°50’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°35’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°55’
 
MarsMars:
Panna
20°43’
 
JupiterJupiter:
Beran
18°07’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
21°59’
R
UranUran:
Panna
2°48’
 
NeptunNeptun:
Štír
12°56’
R
PlutoPluto:
Panna
10°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°32’
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°11’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°40’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »