Liz Torres wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Liz Torres
(Elizabeth Torres)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka

Liz Torres - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.9.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Liz Torres 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Liz Torres
datum narození 27.9.1947
(herečka, instagram)

Liz Torres - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Chick Flick
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2008) - West of Brooklyn
(2008) - Malá velká láska
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho
(2004) - Gilmore Girls Backstage Special
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2002) - King Rikki
(2002) - American Family (TV seriál)
(2001) - Tehdy o Vánocích 2
(2001) - Špinavej Joe
(2001) - Gabriela
(2000) - 2000 ALMA Awards
(2000) - Tehdy o Vánocích
(2000) - The Princess and the Barrio Boy
(2000) - Luminarias
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1998) - The Wonderful Ice Cream Suit
(1998) - Twister se vrací
(1998) - Správná dvojka II
(1998) - Půlnoc nikdy nekončí
(1997) - Latino Laugh Festival
(1997) - Over the Top (TV seriál)
(1996) - Latino Laugh Festival
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Vražedné alibi
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Snímek na tělo
(1994) - Policajti ve výslužbě
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Milión k jedné
(1994) - Attack of the 5 Ft.2 Women
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Girl Talk
(1992) - Zachraň mě
(1992) - Maid for Each Other
(1992) - Krvavá pěst IV
(1991) - Lena's Holiday
(1990) - U nás na radnici (TV seriál)
(1990) - Thieves of Fortune
(1990) - Sweet 15
(1990) - Opposites Attract
(1988) - Západ slunce
(1988) - Miracle at Beekman's Place
(1988) - Hot to Trot
(1988) - Addicted to His Love
(1987) - Pokerová Alice
(1986) - Taking It Home
(1986) - Ordinary Heroes
(1986) - Kate's Secret
(1986) - America
(1985) - Hell Town
(1984) - Her Life as a Man
(1982) - The New Odd Couple (TV seriál)
(1981) - Checking In (TV seriál)
(1980) - Willow B: Women in Prison
(1980) - Murder Can Hurt You
(1980) - More Wild Wild West
(1979) - Scavenger Hunt
(1978) - The Jim Nabors Show
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Break the Bank
(1976) - Pinocchio
(1975) - Ben Vereen... Comin' at Ya
(1975) - Phyllis (TV seriál)
(1971) - You've Got to Walk It Like You Talk It or You'll Lose That Beat
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1969) - Utterly Without Redeeming Social Value

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Liz Torres 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Liz Torres - herečka

se narodila 27.9.1947 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Liz Torres

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Liz Torres
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
3°31’
 
LunaLuna:
Ryby
1°19’
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°16’
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°57’
 
MarsMars:
Rak
27°53’
 
JupiterJupiter:
Štír
24°52’
 
SaturnSaturn:
Lev
18°46’
 
UranUran:
Blíženci
26°09’
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°16’
 
PlutoPluto:
Lev
14°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°52’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°39’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°27’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »