Lloyd Bochner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lloyd Bochner
(Lloyd Wolfe Bochner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Lloyd Bochner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.7.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lloyd Bochner 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Lloyd Bochner
datum narození 29.7.1924
(herec, instagram)

Lloyd Bochner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím
(2003) - The Commission
(2001) - Dynasty: The E! True Hollywood Story
(1998) - Vzpoura v Bílém domě
(1998) - Mumie
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1995) - Lamb Chop's Special Chanukah
(1993) - Popínavé květy
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Il Caso Dozier
(1992) - Landslide
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Lolita al desnudo
(1991) - Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
(1991) - Berlin Lady (TV seriál)
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)
(1989) - Záhady Dicka Francise: Cena krve
(1989) - Oro fino
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Milénium
(1988) - Superboy (TV seriál)
(1987) - A Mouse, a Mystery and Me
(1986) - Race for the Bomb (TV seriál)
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1986) - Crazy Dan
(1986) - Corazón de cristal
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Nebezpečný záliv (TV seriál)
(1984) - Louisiana
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - Masquerade (TV seriál)
(1983) - Manimal (TV seriál)
(1983) - The Lonely Lady
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Příšery
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - The Hot Touch
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Littlest Hobo (TV seriál)
(1979) - Riel
(1979) - Mr. No Legs
(1979) - Mary and Joseph: A Story of Faith
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - The Golden Gate Murders
(1979) - The Best Place to Be
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - The Immigrants
(1978) - Smrtící kometa
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1978) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Terraces
(1977) - The San Pedro Beach Bums (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Richie Brockelman: The Missing 24 Hours
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - The Feather and Father Gang (TV seriál)
(1976) - Executive Suite (TV seriál)
(1976) - Collision Course: Truman vs. MacArthur
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - The Nurse Killer
(1975) - The Man in the Glass Booth
(1975) - It Seemed Like a Good Idea at the Time
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Bronk (TV seriál)
(1975) - Barbary Coast (TV seriál)
(1975) - Adams of Eagle Lake (TV seriál)
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - Rex Harrison Presents Stories of Love
(1974) - Chopper One (TV seriál)
(1973) - The Starlost (TV seriál)
(1973) - The New Perry Mason (TV seriál)
(1973) - Satan's School for Girls
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Columbo: Nebezpečná hra
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Ulzanův nájezd
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Norman Corwin Presents (TV seriál)
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - They Call It Murder
(1971) - The D.A. (TV seriál)
(1971) - Primus (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Beat the Clock
(1970) - Tiger by the Tail
(1970) - Storefront Lawyers (TV seriál)
(1970) - The Silent Force (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Horor v Dunwichi
(1970) - Crowhaven Farm
(1969) - The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - City Beneath the Sea
(1968) - The Young Runaways
(1968) - The Outsider (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1968) - The Horse in the Gray Flannel Suit
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Detektiv
(1968) - Braddock
(1967) - Tony Rome
(1967) - Stranger on the Run
(1967) - Sail to Glory
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Custer (TV seriál)
(1967) - Bez okolků
(1966) - The Green Hornet (TV seriál)
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1966) - Scalplock
(1966) - Occasional Wife (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Barefoot in Athens
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
(1965) - The Night Walker
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Sylvia
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1965) - Harlow
(1965) - For the People (TV seriál)
(1965) - Branded (TV seriál)
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - Winter Sealing at La Tabatière
(1963) - Whalehead
(1963) - The Jean Richard
(1963) - Attiuk
(1963) - The Richard Boone Show (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Drums of Africa
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Rebecca
(1962) - G.E. True (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - The Americans (TV seriál)
(1961) - Playdate (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - White-Whale Hunters of Anse-Aux-Basques
(1960) - Turlutte
(1960) - Three Seasons
(1960) - Soirée at St. Hilarion
(1960) - On the Sea
(1960) - The Land of Jacques Cartier
(1960) - Ka Ke Ki Ku
(1960) - Canadian Diamonds
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1960) - The Citadel
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - R.C.M.P. (TV seriál)
(1959) - Hudson's Bay (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1958) - Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
(1957) - Twelfth Night
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1955) - Star Tonight (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - First Performance (TV seriál)
(1954) - Scope (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.7.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lloyd Bochner 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lloyd Bochner - herec

se narodil 29.7.1924 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lloyd Bochner

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Lloyd Bochner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
6°03’
 
LunaLuna:
Rak
9°54’
 
MerkurMerkur:
Lev
28°10’
 
VenušeVenuše:
Rak
1°48’
 
MarsMars:
Ryby
5°08’
R
JupiterJupiter:
Střelec
10°10’
R
SaturnSaturn:
Váhy
26°22’
 
UranUran:
Ryby
21°05’
R
NeptunNeptun:
Lev
19°34’
 
PlutoPluto:
Rak
12°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
23°51’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
14°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°40’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »