Lois Smith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lois Smith
(Lois Arlene Humbert)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.11. 1930 - 22:45h
Místo:
Topeka, Kansas
Země:
Věk:
90 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Lois Smith - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.11.1930 - 22:45  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.11.1930 - 04:45  
US, Topeka:
39°3' s.š., 95°41' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lois Smith 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lois Smith
datum narození 3.11.1930
(herečka, instagram)

Lois Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2014) - Showing Up
(2013) - Takoví normální Američané (TV seriál)
(2012) - Ruth & Erica (TV seriál)
(2012) - Neobyčejný život Timothyho Greena
(2012) - Dark Horse
(2011) - Bedňák
(2010) - Není zač
(2009) - Psí rok
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Smrtící úder
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Proti proudu
(2006) - Little Fugitive
(2006) - Hollywoodland
(2006) - Griffin a Phoenixová
(2005) - Líbezná země
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - P.S.
(2004) - Nejlepší zloděj světa
(2004) - LAX (TV seriál)
(2004) - Andělé s ocelovým hlasem
(2003) - Vidláci v Rusku
(2003) - Red Betsy
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Projekt Laramie
(2002) - Minority Report
(2001) - Přísaha
(2001) - The Hire: Powder Keg
(2001) - Going to California (TV seriál)
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Toulavé boty
(1998) - Sam Shepard: Stalking Himself
(1998) - Z vlastní vůle (TV seriál)
(1998) - Trans
(1997) - Hudson River Blues
(1996) - Větší než život
(1996) - Twister
(1995) - Prezident Truman
(1995) - Mrtvý muž přichází
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - Svátost manželská
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Volný pád
(1993) - Skřivánek
(1992) - Nechci už zpátky
(1992) - Deadly Matrimony
(1991) - Coney Island
(1991) - White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd
(1991) - Vyměněné osudy
(1991) - Těžko splnitelné sliby
(1991) - Smažená zelená rajčata
(1991) - The Grapes of Wrath
(1990) - Zelená karta
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1988) - Půlnoční běh
(1988) - Detektiv Janek: Dvojí odhalení
(1987) - Osudová přitažlivost
(1987) - Černá vdova
(1986) - Twisted
(1985) - The Execution of Raymond Graham
(1984) - Lehkomyslní
(1983) - Reuben, Reuben
(1983) - Rage of Angels
(1982) - The Unforgivable Secret
(1981) - The House of Mirth
(1981) - Čtyři přátelé
(1980) - Vzkříšení
(1980) - The Jilting of Granny Weatherall
(1976) - Příští stanice Greenwich Village
(1972) - Příběhy z pískoviště
(1972) - Particular Men
(1971) - Brother John
(1970) - The Way We Live Now
(1970) - Somerset (TV seriál)
(1970) - Malé životní etudy
(1970) - Dragon Country
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1967) - Do Not Go Gentle Into That Good Night
(1964) - Another World (TV seriál)
(1963) - The Doctors (TV seriál)
(1960) - Strindberg on Love
(1960) - The Master Builder
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1955) - Na východ od ráje
(1955) - Doktorka ze Santa Fé

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.11.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lois Smith 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lois Smith - herečka

se narodila 3.11.1930 ve městě Topeka, Kansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lois Smith

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Lois Smith
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
11°02’
4
 
LunaLuna:
Beran
14°54’
9
 
MerkurMerkur:
Štír
9°14’
4
 
VenušeVenuše:
Střelec
7°18’
5
R
MarsMars:
Lev
6°29’
1
 
JupiterJupiter:
Rak
20°29’
12
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°38’
6
 
UranUran:
Beran
12°19’
9
R
NeptunNeptun:
Panna
5°26’
2
 
PlutoPluto:
Rak
20°51’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°40’
10
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°22’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
16°42’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
28°52’
8
Domy:
Lev
2°44’
Vodnář
2°44’
2:
Lev
23°32’
8:
Vodnář
23°32’
3:
Panna
18°34’
9:
Ryby
18°34’
Váhy
19°47’
Beran
19°47’
5:
Štír
26°05’
Býk
26°05’
6:
Kozoroh
1°50’
Rak
1°50’
Zastoupení živlů:
10xOheňOheň
2xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
11°16’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
27°58’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »