Loni Anderson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Loni Anderson
(Loni Kaye Anderson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.8. 1945 - 08:32h
Místo:
Saint Paul
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Loni Anderson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.8.1945 - 08:32  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.8.1945 - 13:32  
US, Saint Paul:
44°57' s.š., 93°6' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Loni Anderson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Loni Anderson
datum narození 5.8.1945
(herečka, instagram)

Loni Anderson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Carol Channing: Larger Than Life
(2008) - The Doctors
(2008) - Forever Plaid
(2006) - So noTORIous (TV seriál)
(2005) - Kathy Griffin: My Life on the D-List
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - CBS at 75
(2003) - The Mullets (TV seriál)
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2002) - SoapTalk
(2002) - Lynda Carter: The E! True Hollywood Story
(2001) - Good Day Live
(2001) - Intimate Portrait: Deidre Hall
(2001) - Three Sisters (TV seriál)
(2000) - Intimate Portrait: Lynda Carter
(1999) - Intimate Portrait: Loni Anderson
(1999) - Movie Stars (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - 3 nindžové v zábavním parku
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Noc v Roxbury
(1997) - Fast Track (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1995) - Deadly Family Secrets
(1994) - Without Warning
(1994) - Hazardní hráč
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Circus of the Stars and Sideshow
(1992) - The Price She Paid
(1992) - Munchie
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1991) - The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1990) - Coins in the Fountain
(1990) - B.L. Stryker: Grand Theft Auto
(1990) - Blown Away
(1989) - To bude omyl
(1989) - Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Vražedný šepot
(1988) - Příliš hezké, než aby to byla pravda
(1988) - Necessity
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - Blondie and Dagwood
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - Stranded
(1986) - Easy Street (TV seriál)
(1985) - Doris Day's Best Friends
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - A Letter to Three Wives
(1984) - Průvodce osamělého muže
(1984) - Partners in Crime (TV seriál)
(1984) - My Mother's Secret Life
(1983) - Stroker Ace
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Magic with the Stars
(1982) - Country Gold
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Spring Fling of Glamour and Comedy
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Bob Hope Christmas Special
(1981) - Sizzle
(1980) - The Bob Hope Christmas Special
(1980) - The Big Show
(1980) - The Jayne Mansfield Story
(1980) - Bob Hope's All-Star Birthday Party
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Circus of the Stars #4
(1979) - The Muppets Go Hollywood
(1979) - The Magic of David Copperfield II
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - Three on a Date
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Family Feud
(1976) - Občanská policie
(1976) - The McLean Stevenson Show (TV seriál)
(1975) - The Invisible Man (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1973) - Match Game 73
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1966) - Nevada Smith
(1965) - The Hollywood Squares
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
Loni Anderson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1936) Burt Reynolds - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1945) Gary Sandy

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.8.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Loni Anderson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Loni Anderson - herečka

se narodila 5.8.1945 ve městě Saint Paul, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Loni Anderson

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Loni Anderson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
12°44’
11
 
LunaLuna:
Rak
12°32’
11
 
MerkurMerkur:
Panna
4°44’
12
 
VenušeVenuše:
Rak
1°14’
10
 
MarsMars:
Blíženci
8°56’
10
 
JupiterJupiter:
Panna
26°12’
1
 
SaturnSaturn:
Rak
18°09’
11
 
UranUran:
Blíženci
16°28’
10
 
NeptunNeptun:
Váhy
4°20’
2
 
PlutoPluto:
Lev
9°57’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
7°20’
10
R
Černá LunaLilith:
Váhy
29°37’
2
 
CheirónCheirón:
Váhy
1°28’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
9°47’
11
Domy:
Panna
9°59’
Ryby
9°59’
2:
Váhy
3°04’
8:
Beran
3°04’
3:
Štír
1°41’
9:
Býk
1°41’
Střelec
5°33’
Blíženci
5°33’
5:
Kozoroh
11°01’
Rak
11°01’
6:
Vodnář
12°57’
Lev
12°57’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
22°46’
11
Slun./Luna:
Rak
27°38’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »