Lonny Chapman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lonny Chapman
(Lon Leonard Chapman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tulsa, Oklahoma
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Lonny Chapman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.10.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lonny Chapman 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Lonny Chapman
datum narození 1.10.1920
(herec, instagram)

Lonny Chapman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - The Needs of Kim Stanley
(2005) - East of Eden: Art in Search of Life
(2003) - Štvanec
(2000) - Falešná hra
(1997) - Hlídač mrtvých
(1991) - Případ doktorky Willisové
(1990) - The China Lake Murders
(1988) - Baby M
(1986) - Ber 52
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Kdo bude mít rád mé děti
(1983) - Cave-In!
(1982) - The Rainmaker
(1982) - Hranice
(1981) - The Steeler and the Pittsburgh Kid
(1980) - John Wayne the Duke Lives On: A Tribute
(1980) - Zběsilý útěk
(1980) - Když se čas naplnil
(1979) - The Horror Show
(1979) - Norma Rae
(1979) - Lawman Without a Gun
(1979) - Hanging by a Thread
(1979) - Blind Ambition (TV seriál)
(1978) - Teror z nebes
(1978) - King (TV seriál)
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1978) - The Bad News Bears Go to Japan
(1977) - Alexander: The Other Side of Dawn
(1976) - The Witch Who Came from the Sea
(1976) - Moving Violation
(1975) - The Last Survivors
(1974) - The Whiz Kid and the Mystery at Riverton
(1974) - Větrná smršť
(1974) - Return of the Big Cat
(1974) - Kde roste červené kapradí
(1974) - Big Rose: Double Trouble
(1973) - Running Wild
(1973) - Hunter
(1972) - Welcome Home, Soldier Boys
(1972) - Visions...
(1972) - The Screaming Woman
(1972) - Run, Cougar, Run
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Banacek
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - Marriage: Year One
(1970) - Držím se v řadě
(1969) - Seber prachy a zmiz
(1969) - Pobertové
(1968) - Plíživý měsíc
(1967) - Hodina pušek
(1967) - A Covenant with Death
(1966) - The Dangerous Days of Kiowa Jones
(1965) - For the People (TV seriál)
(1963) - Ptáci
(1958) - The Investigator (TV seriál)
(1956) - Baby Doll
(1955) - Na východ od ráje
(1954) - Young at Heart

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.10.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lonny Chapman 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lonny Chapman - herec

se narodil 1.10.1920 ve městě Tulsa, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lonny Chapman

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Lonny Chapman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
7°59’
 
LunaLuna:
Býk
21°30’
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°10’
 
VenušeVenuše:
Štír
2°03’
 
MarsMars:
Střelec
17°50’
 
JupiterJupiter:
Panna
7°28’
 
SaturnSaturn:
Panna
17°55’
 
UranUran:
Ryby
2°24’
R
NeptunNeptun:
Lev
13°11’
 
PlutoPluto:
Rak
8°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°50’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
8°33’
 
CheirónCheirón:
Beran
8°12’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »