Lori Loughlin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lori Loughlin
(Lori Anne Loughlin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka

Lori Loughlin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.7.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lori Loughlin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lori Loughlin
datum narození 28.7.1964
(herečka, instagram)

Lori Loughlin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent
(2016) - Fuller House (TV seriál)
(2015) - Northpole 2
(2015) - Northpole: Open for Christmas
(2015) - Garage Sale Mystery: The Wedding Dress
(2015) - Garage Sale Mystery: The Deadly Room
(2014) - When Calls the Heart (TV seriál)
(2014) - Garage Sale Mystery: All That Glitters
(2013) - When Calls the Heart
(2013) - Garage Sale Mystery
(2013) - Crawlspace
(2013) - A Mother's Rage
(2010) - Příběh vojáka
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Starý páky
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2008) - Comedy Central Roast of Bob Saget
(2007) - Moondance Alexander
(2007) - In Case of Emergency (TV seriál)
(2006) - Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - Summerland
(2004) - Kalifornské léto (TV seriál)
(2002) - Eastwick
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2001) - Suckers
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2000) - Kritický bod
(1997) - Smrt v odlesku slávy
(1997) - Požehnaná jistota
(1997) - Nic mi neříkej
(1997) - Dítě Medúzy
(1997) - Casper - První kouzlo
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1995) - Opuštěná a podvedená
(1995) - Hudson Street (TV seriál)
(1994) - One of Her Own
(1993) - Empty Cradle
(1993) - Cizinec v zrcadle
(1992) - Kruté neřesti
(1992) - Jedeme k babičce
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1988) - Tales from the Hollywood Hills: The Old Reliable
(1988) - No Means No
(1988) - Noc předtím
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1987) - A Place to Call Home
(1987) - Back to the Beach
(1986) - Rad
(1986) - Bratrstvo spravedlivých
(1986) - Babies Having Babies
(1985) - Tajná ctitelka
(1985) - North Beach and Rawhide
(1985) - Lunapark smrti
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - The Tom Swift and Linda Craig Mystery Hour
(1983) - Amityville - Dům hrůzy
(1979) - Too Far to Go
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
Lori Loughlin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1958) Michael Burns - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1966) C. Thomas Howell
(*1961) Christopher Atkins

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.7.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lori Loughlin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lori Loughlin - herečka

se narodila 28.7.1964 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lori Loughlin

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Lori Loughlin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
5°25’
 
LunaLuna:
Ryby
19°57’
 
MerkurMerkur:
Panna
1°19’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
25°11’
 
MarsMars:
Blíženci
28°28’
 
JupiterJupiter:
Býk
22°32’
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°36’
R
UranUran:
Panna
8°14’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°03’
 
PlutoPluto:
Panna
12°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
0°15’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
21°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°12’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »