Louis Herthum wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Louis Herthum

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Baton Rouge, Louisiana
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Louis Herthum - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.7.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Louis Herthum 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Louis Herthum
datum narození 5.7.1956
(herec, instagram)

Louis Herthum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Within the Dark
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2016) - The Night Stalker
(2016) - San Patricios
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2014) - Stalker (TV seriál)
(2014) - Atlas Shrugged: Part III
(2013) - The Last Exorcism Part II
(2013) - Ospalá díra (TV seriál)
(2013) - Cheesecake Casserole
(2012) - Longmire (TV seriál)
(2011) - Seconds Apart
(2010) - Za branou (TV seriál)
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Tekken
(2010) - Souboj s podsvětím
(2010) - Poslední vymítání ďábla
(2010) - Obhájci (TV seriál)
(2010) - Circle of Pain
(2010) - Cesta do hlubin země Prométhea
(2009) - 12 kol
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Open Road
(2009) - Men of a Certain Age (TV seriál)
(2009) - I Love You Phillip Morris
(2008) - Živoucí důkaz
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Racing for Time
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2008) - Mutants
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Anakonda
(2008) - American Violet
(2007) - Ve městě hurikánů (TV seriál)
(2007) - Ruffian
(2007) - Pride
(2007) - Mlha
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2006) - Road House 2
(2006) - Red Ridge
(2006) - Na jeden večer
(2005) - Vyvolávači deště
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2002) - Now You Know
(2001) - Duch podsvětí
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1998) - Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
(1997) - Návštěvník (TV seriál)
(1996) - Muž budoucnosti
(1995) - Vanishing Son (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1990) - Velké tažení
(1989) - Hardball (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Louisiana
(1982) - Hračka
(1971) - Columbo (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.7.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Louis Herthum 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Louis Herthum - herec

se narodil 5.7.1956 ve městě Baton Rouge, Louisiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Louis Herthum

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) herec

Spojené státy Winona Ryder
(*1971) herečka

Spojené státy Ben Foster
(*1980) herec

Německo Josef Goebbels
(*1897) nacista, válečný zločinec

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933) herec


Louis Herthum
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
13°24’
 
LunaLuna:
Blíženci
5°44’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
27°36’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°52’
R
MarsMars:
Ryby
15°42’
 
JupiterJupiter:
Lev
29°35’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°40’
R
UranUran:
Lev
1°23’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°38’
R
PlutoPluto:
Lev
26°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°13’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°35’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
10°27’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nataša Gollová
(*1912 - 1988) herečka

Česká republika Zdeněk Podskalský st.
(*1923 - 1993) režisér, scénárista

Švédsko král Gustav V.
(*1858 - 1950) král

Maďarsko Joseph Pulitzer
(*1847 - 1911) novinář, vydavatel, iniciátor vzniku uměleckého ocenění - Pulitzerovy ceny

Itálie Umberto Busani
(*1915 - 1957) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »