Louis Lumière wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Louis Lumière
(Louis Jean Lumiere)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1864 - 01:00h
Místo:
Besançon
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
režisér, kameraman, jeden z prvních filmových tvůrců

Louis Lumière - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1864 - 01:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1864 - 00:36  (-0:24h)
FR, Besançon:
47°15' s.š., 6°2' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Louis Lumière 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Louis Lumière
datum narození 5.10.1864
(režisér, kameraman, jeden z prvních filmových tvůrců, instagram)

Louis Lumière - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1901) - Le Ring
(1900) - La Tour Eiffel
(1900) - Inauguration de l'exposition universelle
(1900) - Le Chalet du cycle
(1900) - Danses espagnoles
(1900) - Pont d'Iéna
(1899) - La Petite fille et son chat
(1898) - Un lourd chargement
(1898) - Peinture à l'envers
(1898) - Lourdes
(1898) - Le Squelette joyeux
(1897) - Touristes revenant d'une excursion
(1897) - Scènes d'enfants
(1897) - Retour d'une promenade en mer
(1897) - Repas en famille
(1897) - Radeau avec baigneurs
(1897) - Premiers pas de bébé
(1897) - Petit frère et petite soeur
(1897) - Menuisiers
(1897) - Marché
(1897) - Leçon de bicyclette
(1897) - Laveuses
(1897) - Enfant et chien
(1897) - Embarquement pour le promenade
(1897) - Départ de Jérusalem en chemin de fer
(1897) - Concourse de boules
(1897) - Barque en mer
(1897) - Bal d'enfants
(1897) - Arrivée d'un bateau à vapeur
(1897) - La Vie et la passion de Jésus-Christ
(1897) - Ronde enfantine
(1897) - Enfants au bord de la mer
(1897) - Douche après le bain
(1897) - Bains en mer
(1896) - Querelle enfantine
(1896) - Příjezd vlaku na nádraží v Perrache
(1896) - Pont de la Tour
(1896) - Panorama snímané z vlaku přijžídějícího na nádraži v Perrache
(1896) - New York, pont de Brooklyn
(1896) - Melbourne
(1896) - Chicago défilé de policemen
(1896) - Champs-Élysées
(1896) - Genève (Exposition 1896): rentrée à l'étable
(1896) - Enfants en Indochine
(1896) - Cologne: sortie de la cathédrale
(1896) - Carmaux, défournage du coke
(1896) - Bourání zdi
(1896) - Bataille de neige
(1896) - Les Bains de Diane à Milan
(1896) - Mauvaises herbes
(1896) - Le Faux cul-de-jatte
(1896) - Entrée du cinématographe
(1896) - Danse serpentine
(1896) - L'Arroseur arrosé
(1895) - Východ z továrny
(1895) - La Voltige
(1895) - Le Saut à la couverture
(1895) - Repas de bébé
(1895) - Příjezd vlaku na nádraží v La Ciotat
(1895) - Promenade des congressistes sur le bord de la Saône
(1895) - Place des Cordeliers à Lyon
(1895) - Photographe
(1895) - La Pêche aux poissons rouges
(1895) - Partie de tric-trac
(1895) - Partie d'écarte
(1895) - La Mer
(1895) - Le Maréchal-ferrant
(1895) - Lyon, place Bellecour
(1895) - Lancement d'un navire à la Ciotat
(1895) - Les Forgerons
(1895) - Enfants aux jouets
(1895) - Discussion de m. Janssen et de m. Lagrange
(1895) - Le Débarquement du congrès de photographie à Lyon
(1895) - Course en sac
(1895) - Bocal aux poissons-rouges
(1895) - Barque sortant du port
(1895) - Ateliers de La Ciotat
(1895) - Assiettes tournantes
(1895) - Récréation à la Martinière
(1895) - Pokropený kropič
(1895) - La Charcuterie mécanique
(1895) - Chapeaux à transformations
(1895) - Hasiči: zdolávání požáru
(1895) - Départ en voiture
(1895) - Le Déjeuner du chat
(1892) - Le Prince de Galles

Louis Lumière - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1864 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Louis Lumière 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Louis Lumière - režisér, kameraman, jeden z prvních filmových tvůrců

se narodil 5.10.1864 ve městě Besançon
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Louis Lumière

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Louis Lumière
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
12°01’
3
 
LunaLuna:
Štír
28°00’
4
 
MerkurMerkur:
Panna
25°27’
2
 
VenušeVenuše:
Štír
3°06’
4
 
MarsMars:
Blíženci
16°24’
11
 
JupiterJupiter:
Štír
26°28’
4
 
SaturnSaturn:
Váhy
19°55’
3
 
UranUran:
Blíženci
29°29’
11
st
NeptunNeptun:
Beran
6°47’
9
R
PlutoPluto:
Býk
12°49’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°43’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
10°36’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°17’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
29°01’
11
Domy:
Lev
15°00’
Vodnář
15°00’
2:
Panna
4°22’
8:
Ryby
4°22’
3:
Panna
29°02’
9:
Ryby
29°02’
Štír
1°06’
Býk
1°06’
5:
Střelec
9°14’
Blíženci
9°14’
6:
Kozoroh
15°27’
Rak
15°27’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
23°03’
11
Slun./Luna:
Štír
5°00’
4


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »