Ľubomír Roman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ľubomír Roman

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec, politik

Ľubomír Roman (Ľubo Roman) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ľubomír Roman 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ľubomír Roman
datum narození v roce *1944
(herec, politik, instagram)

Ľubomír Roman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kukučka (TV seriál)
(2015) - Kolabs (TV seriál)
(2014) - Superhrdinovia (TV seriál)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Bez servítky
(2009) - Koliba
(2009) - Pokoj v duši
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2006) - Portrét
(1999) - Variácie
(1999) - Herci s taktovkou
(1990) - Súboj
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Kamene
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Niekto ako ja
(1988) - Mercadet
(1988) - Ja to vybavím
(1988) - Exemplárny prípad
(1988) - Akcia D
(1987) - Majster hnevlivej irónie
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Hody
(1986) - Pro forma
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Nástupca
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - Každý si rád zaspieva...
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Čierny slnovrat
(1983) - Palculienka
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV seriál)
(1981) - Nie je všedný deň
(1981) - Mizantrop
(1981) - Figarova svadba (divadelní záznam)
(1980) - Teta na zjedenie
(1980) - Pes na výskum
(1980) - Baranček rovno z rozprávky
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV seriál)
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Olejkár
(1979) - Na vysokej skale: Krásna Ľudmila
(1979) - Najlepšie želanie
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Nech žije deduško (TV seriál)
(1977) - Zlaté klasy
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Nohavice
(1977) - Bludička
(1977) - Advokátka
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1976) - Deväť opustených kabeliek
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Karol Ketzer
(1974) - Lucrezia Borgia
(1974) - Horali
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - Ivko a jeho mať
(1971) - Hľadači svetla
(1970) - Strieborný Neptún
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1968) - Knieža liptovské
(1962) - Slunce v síti
(1961) - Pokorené rieky
(1961) - My z deviatej A
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1958) - Szent Péter esernyője

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ľubomír Roman 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ľubomír Roman - herec, politik

se narodil v roce *1944 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ľubomír Roman

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Ľubomír Roman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°26’
 
LunaLuna:
Střelec
6°26’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°51’
 
VenušeVenuše:
Beran
2°27’
 
MarsMars:
Rak
7°46’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°02’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
22°03’
 
UranUran:
Blíženci
6°18’
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°20’
R
PlutoPluto:
Lev
6°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°45’
R
Černá LunaLilith:
Panna
5°57’
 
CheirónCheirón:
Panna
9°56’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »