Lucy Lawless wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lucy Lawless
(Lucille Francis Ryan)

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.3. 1968 - 06:25h
Místo:
Auckland, Auckland
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka

Lucy Lawless - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
29.3.1968 - 06:25  (NZST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.3.1968 - 18:25  
NZ, Auckland:
36°52' j.š., 174°46' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lucy Lawless 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Lucy Lawless
datum narození 29.3.1968
(herečka, zpěvačka, textařka, instagram)

Lucy Lawless - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Ash vs Evil Dead (TV seriál)
(2014) - Salem (TV seriál)
(2014) - Kód (TV seriál)
(2013) - Na jezeře (TV seriál)
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2011) - Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
(2010) - Behind Bitch Slap: Building a Better B-Movie
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Spartakus: Krev a písek (TV seriál)
(2009) - The L Word: Special
(2009) - Vraždící anděl
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - The L Word: Interrogation Tapes (TV seriál)
(2009) - Bitch Slap
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Rocked the Nation (TV seriál)
(2008) - Pohádky na dobrou noc
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2008) - Dragonlance: Draci podzimního soumraku
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Football Wives
(2007) - Flight Of The Conchords (TV seriál)
(2006) - Celebrity Duets
(2006) - The Darkroom
(2005) - Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard
(2005) - Xena Warrior Princess: The Final Season
(2005) - Upíři
(2005) - Kobylky: Den zkázy
(2005) - Boogeyman
(2004) - Dvojí výzva
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Eurotrip
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Warrior Women (TV seriál)
(2003) - Tarzan (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Gladiatrix
(2002) - Xena: Princezna bojovnice
(2002) - Spider-Man
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Lucy Lawless: Kiwi Superstar
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - In Search of the Lonesome Yodel
(2000) - The Simpsons.com
(2000) - Moje sestra vlkodlak
(1999) - I'll Make You Happy
(1998) - Herkules a Xena: Bitva o Olymp
(1998) - Bacharach: One Amazing Night
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Hercules & Xena: Wizards of the Screen
(1995) - Xena (TV seriál)
(1995) - Peach
(1995) - Herkules (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Hercules a Amazonky
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Typhon's People
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Potopení lodi Rainbow Warrior
(1991) - For the Love of Mike (TV seriál)
(1991) - The End of the Golden Weather
(1990) - Within the Law
(1990) - Černý hřebec (TV seriál)
(1990) - A Bitter Song
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Shark in the Park (TV seriál)
(1987) - Funny Business (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.3.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lucy Lawless 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lucy Lawless - herečka, zpěvačka, textařka

se narodila 29.3.1968 ve městě Auckland, Auckland, Nový Zéland
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lucy Lawless

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Lucy Lawless
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
8°08’
1
 
LunaLuna:
Beran
6°05’
1
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°02’
12
 
VenušeVenuše:
Ryby
16°16’
12
 
MarsMars:
Býk
0°34’
1
 
JupiterJupiter:
Lev
26°43’
5
R
SaturnSaturn:
Beran
14°26’
1
 
UranUran:
Panna
26°42’
6
R
NeptunNeptun:
Štír
26°17’
8
R
PlutoPluto:
Panna
21°06’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°20’
1
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°53’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°47’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
8°00’
1
Domy:
Beran
5°57’
Váhy
5°57’
2:
Býk
3°03’
8:
Štír
3°03’
3:
Blíženci
3°42’
9:
Střelec
3°42’
Rak
6°39’
Kozoroh
6°39’
5:
Lev
9°28’
Vodnář
9°28’
6:
Panna
9°41’
Ryby
9°41’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
21°18’
11
Slun./Luna:
Beran
7°06’
1


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »