Ludvík Ráža wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ludvík Ráža

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mukačevo
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Ludvík Ráža - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
3.9.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ludvík Ráža 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ludvík Ráža
datum narození 3.9.1929
(režisér, herec, instagram)

Ludvík Ráža - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - O princezně z Rimini
(1998) - Stín
(1997) - O spanilé Jašince
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1995) - Sen o krásné panně
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Sedmero krkavců
(1992) - Sněhurka
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1988) - Třetí táta
(1988) - Nanečisto
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Jen ty a já
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Večeře ve studeném domě
(1987) - Bratři
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Parátko
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - Nade mnou země
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Cizí holka
(1983) - Moje srdcová sedma (TV seriál)
(1983) - Hrátky
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Šimona
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Ladislav Stroupežnický
(1982) - Architekt Zítek
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1980) - Tak co, mladý muži?
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Můj nezdolný lev
(1979) - Upír ve věžáku
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Sněhurka
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1977) - Zlatý déšť
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Kalifův prsten
(1975) - Nebezpečí smyku (TV seriál)
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Haraburďárna (TV seriál)
(1972) - Michelup a motocykl
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Boříkovy lapálie (TV seriál)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Nikdo mi nic nepoví
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1970) - Drobínek
(1969) - Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova
(1969) - Neohrožený Mikeš
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Lorinka a čertík Bertík (TV seriál)
(1968) - Křesadlo
(1968) - České pohádky: O chytré královně
(1968) - České pohádky: O chytré horákyni
(1968) - České pohádky: O hloupé ženě
(1968) - České pohádky: O dvou poutnících
(1968) - České pohádky: Kdo snědl holoubátka?
(1968) - České pohádky: Jak se sedlák se selkou ulakomili
(1968) - České pohádky: Jak se Honza hádal s králem
(1968) - České pohádky: Chytrý synek
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1967) - Sedmero krkavců
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Na zapřenou
(1967) - Navštívenka
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Země velkého vypravěče pohádek
(1965) - O městečku Kočičkově
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Kluk a kometa (TV seriál)
(1963) - Podivuhodný pan Barnabášek
(1963) - Ostrov Dynamit
(1963) - Barnabášek
(1960) - Šlamastyka s Měsícem
(1958) - Kubula a Kuba Kubikula
(1956) - Život

Ludvík Ráža - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ludvík Ráža - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ludvík Ráža 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ludvík Ráža - režisér, herec

se narodil 3.9.1929 ve městě Mukačevo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ludvík Ráža

Dnes se narodili
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) herec

Česká republika Vítězslav Jandák
(*1947) herec, politik, 6. ministr kultury ČR

Mexiko Dolores del Rio
(*1904) herečka

Spojené státy James Hetfield
(*1963) zpěvák, skladatel, kytarista, zakládající člen kapely Metallica

Slovensko Štefan Margita
(*1956) operní zpěvák (tenorista)


Ludvík Ráža
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
10°29’
 
LunaLuna:
Panna
10°36’
 
MerkurMerkur:
Váhy
5°40’
 
VenušeVenuše:
Lev
3°32’
 
MarsMars:
Váhy
8°06’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
14°46’
 
SaturnSaturn:
Střelec
23°55’
 
UranUran:
Beran
10°30’
R
NeptunNeptun:
Panna
1°28’
 
PlutoPluto:
Rak
19°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°15’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°36’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°19’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Vlastimil Zavřel
(*1954) herec

Česká republika Jáchym Topol
(*1962) básník a experimentující prozaik

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901) zpěvák, trumpetista

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872) konstruktér, vynálezce, scénárista

Spojené státy Barack Obama
(*1961) prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ida Lupino
(*1918 - 1995) herečka, režisérka

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918 - 2008) prozaik

Česká republika Simona Monyová
(*1967 - 2011) spisovatelka zavražděná manželem

Spojené státy Black Jack Bouvier
(*1891 - 1957) burzovní makléř, otec Jacqueline Kennedy

Spojené státy Bubba Smith
(*1945 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »