Luigi Hofman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luigi Hofman
(Ludvík Hrabánek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Luigi Hofman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.5.1879 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luigi Hofman 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Luigi Hofman
datum narození 8.5.1879
(herec, instagram)

Luigi Hofman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Řeka
(1933) - Okénko
(1933) - Její lékař
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1932) - Sestra Angelika
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Písničkář
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Psohlavci
(1931) - Poslední bohém
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Plukovník Švec
(1929) - Horské volání S. O. S.
(1929) - Boží mlýny
(1929) - Adjunkt Vrba
(1928) - Pohorská vesnice
(1928) - Modrý démant
(1927) - Krásná vyzvědačka
(1927) - Haničko, co s tebou bude?
(1927) - Bahno Prahy
(1926) - Neděle československých filmových pracovníků
(1926) - Řina
(1926) - Pantáta Bezoušek
(1926) - Irča v hnízdečku
(1926) - Dobrý voják Švejk
(1925) - Z českých mlýnů
(1925) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1925) - Šest mušketýrů
(1924) - Píseň života
(1924) - Lešetínský kovář
(1924) - Chyťte ho!
(1923) - Čarovné oči
(1922) - O velkou cenu
(1922) - Likérová princeznička
(1921) - Zelený automobil
(1921) - Stíny
(1921) - Příchozí z temnot
(1921) - Nad propastí
(1921) - Manželé paní Mileny
(1920) - Zpěv zlata
(1919) - Sivooký démon
(1919) - Oklamaný hypnotisér Swengali
(1918) - Ošálená komtesa Zuzana
(1918) - Dobrodružství Joe Focka
(1918) - A vášeň vítězí

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.5.1879 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luigi Hofman 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luigi Hofman - herec

se narodil 8.5.1879 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luigi Hofman

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Luigi Hofman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
17°29’
 
LunaLuna:
Střelec
19°06’
 
MerkurMerkur:
Beran
23°06’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°29’
 
MarsMars:
Ryby
7°15’
 
JupiterJupiter:
Ryby
8°15’
 
SaturnSaturn:
Beran
10°49’
 
UranUran:
Panna
0°05’
 
NeptunNeptun:
Býk
9°48’
 
PlutoPluto:
Býk
25°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
28°33’
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°08’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°58’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk v RakRaku
ukázat kalendář »