Luis Guzmán wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luis Guzmán

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cayey
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Luis Guzmán - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luis Guzmán 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Luis Guzmán
datum narození 28.8.1956
(herec, instagram)

Luis Guzmán - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 179th Street
(2016) - The Do Over
(2016) - Nine Eleven
(2016) - Keanu
(2015) - Puerto Ricans in Paris
(2015) - Narcos (TV seriál)
(2015) - Don Quixote: The Ingenious Gentleman of La Mancha
(2015) - Code Black (TV seriál)
(2015) - Aztec Warrior
(2015) - Ana Maria in Novela Land
(2014) - Reclaim
(2014) - The Lookalike
(2014) - La Voie de l'ennemi
(2014) - In the Blood
(2014) - Henry & Me
(2013) - Turbo
(2013) - Millerovi na tripu
(2013) - Konečná
(2012) - Departure Date
(2012) - Counter Culture
(2012) - Cesta na tajuplný ostrov 2
(2011) - Vzkříšení zatracených
(2011) - The Caller
(2011) - Arthur
(2010) - Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
(2010) - Doylův okrsek (TV seriál)
(2009) - El Vacilon
(2009) - Život je boj
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Uvaříme, uvidíme…
(2009) - Únos vlaku 1 2 3
(2009) - Starý páky
(2009) - Až tak moc tě nežere
(2008) - Yes Man
(2008) - Prázdniny za všechny prachy
(2007) - Zametač stop
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2007) - Maldeamores
(2007) - John ze Cincinnati (TV seriál)
(2007) - Boj
(2006) - Mega Especiales: John Leguizamo
(2006) - Zmizení ráje
(2006) - Škola svádění
(2006) - Podsvětí
(2006) - Fast Food Nation
(2005) - Snílek
(2005) - Osudové setkání (TV seriál)
(2005) - Hele kámo, kdo tu vaří?
(2005) - Carlitova cesta: Zrození gangstera
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2004) - Zahulíme, uvidíme
(2004) - Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
(2003) - My Buddy Jack
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Porota
(2003) - Kurs sebeovládání
(2003) - Chladnokrevně
(2003) - Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
(2002) - Salton Sea
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Opilí láskou
(2002) - Hrabě Monte Cristo
(2002) - Bombakšeft
(2001) - Sam the Man
(2001) - Home Invaders
(2001) - Bouchači a bouchačky
(2000) - Inside Traffic: The Making of 'Traffic'
(2000) - Záhadné zmizení
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Šťastné město
(2000) - Stůl číslo jedna
(2000) - Lovkyně
(2000) - The Beat (TV seriál)
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - Mystery Men
(1999) - Magnolia
(1999) - Chladnokrevná hra
(1999) - Angličan
(1998) - Zakázané ovoce
(1998) - Hadí oči
(1998) - Drsňák
(1997) - Pronto
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Hříšné noci
(1997) - Bojovník
(1996) - Suplent
(1996) - On Seventh Avenue
(1995) - Stonewall
(1995) - Lotto Land
(1995) - House of Buggin' (TV seriál)
(1994) - Vraždící zbraň
(1994) - El Vagabundo con suerte
(1994) - Cesta kovbojů
(1994) - Amazonie v plamenech
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Pan Báječný
(1993) - Double Deception
(1993) - Ďáblův advokát
(1993) - Carlitova cesta
(1992) - Nevinná krev
(1992) - Modlitba pro bratra
(1992) - In the Shadow of a Killer
(1992) - Chyťte vraha
(1992) - Černá smrt
(1991) - Poldovi v patách
(1991) - McBain
(1991) - Empire City
(1990) - Q & A
(1989) - Střechy
(1989) - Rodinný podnik
(1989) - Obhájce pravdy
(1989) - Černý déšť
(1988) - Krokodýl Dundee 2
(1987) - Heartbeat
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - Variety
(1979) - Luigi Ganna detective (TV seriál)
(1977) - Short Eyes

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luis Guzmán 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luis Guzmán - herec

se narodil 28.8.1956 ve městě Cayey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luis Guzmán

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Luis Guzmán
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
5°08’
 
LunaLuna:
Býk
26°38’
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°08’
 
VenušeVenuše:
Rak
19°20’
 
MarsMars:
Ryby
21°36’
R
JupiterJupiter:
Panna
10°31’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°49’
 
UranUran:
Lev
4°37’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°17’
 
PlutoPluto:
Lev
28°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°21’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°37’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°37’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »