Lynda Boyd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lynda Boyd

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka, scénáristka

Lynda Boyd - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.1.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lynda Boyd 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lynda Boyd
datum narození 28.1.1965
(herečka, scénáristka, instagram)

Lynda Boyd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Věčně mladá
(2015) - Harvest Moon
(2014) - We Were Wolves
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2010) - To byl zítra flám
(2010) - Ramona
(2010) - Laskavý dotek
(2010) - Doylův okrsek (TV seriál)
(2009) - Rampage
(2009) - Pouliční rváč
(2009) - Děsivé prozření
(2008) - Zlost
(2008) - Tvrdá hra 3: Juniorská liga
(2008) - Svatyně (TV seriál)
(2008) - Run Rabbit Run
(2008) - Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky
(2008) - Canooks (TV seriál)
(2008) - A zase jedna Popelka
(2007) - Traveler (TV seriál)
(2007) - Kaya (TV seriál)
(2007) - In God's Country
(2007) - About a Girl (TV seriál)
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Yellowstone v plamenech
(2006) - Super náhradník
(2006) - Rychle a zběsile: Tokijská jízda
(2006) - Falcon Beach (TV seriál)
(2006) - Almost Heaven
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Žít po svém
(2005) - Tráva
(2005) - Robson Arms (TV seriál)
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2005) - Godiva's (TV seriál)
(2005) - Falcon Beach
(2005) - Beach Girls (TV seriál)
(2004) - Zimní ráj (TV seriál)
(2004) - Perfektní skóre
(2004) - Loučím se, děvče
(2004) - Lékařská akademie
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Divoká jízda
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Nezvratný osud 2
(2003) - Nečekaná láska
(2003) - Na tenkém ledě
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Směr východ
(2002) - Leaving Metropolis
(2002) - Jsem agent
(2002) - Damaged Care
(2002) - Bliss (TV seriál)
(2002) - Beauty Shot
(2001) - Vánoční dobrodružství
(2001) - Válečná nevěsta
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Bones
(2000) - Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů
(2000) - Sekce 9 (TV seriál)
(2000) - Secret Agent Man (TV seriál)
(2000) - The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior
(2000) - Nejlepší show
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - Mise na Mars
(2000) - Jít za hlasem srdce
(2000) - Cesta vzhůru (TV seriál)
(1999) - These Arms of Mine (TV seriál)
(1999) - Sweetwater
(1999) - Příběh Sheldona Kennedyho
(1999) - Pro strach uděláno (TV seriál)
(1999) - Anděl mého otce
(1998) - You, Me and the Kids (TV seriál)
(1998) - Vrána (TV seriál)
(1998) - Stříbrný vlk
(1998) - Power Rangers In Space (TV seriál)
(1998) - Podezřelé chování
(1998) - Podezřelá
(1998) - Nobody Lives Forever
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - It's True (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1998) - Crimes of Passion: Nobody Lives Forever
(1997) - Sopka: Hořící sníh
(1997) - Sestřička
(1997) - Nights Below Station Street
(1997) - The Invader
(1997) - Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
(1997) - Dead Man's Gun (TV seriál)
(1997) - Andělé
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Harvey
(1996) - Generation X
(1996) - Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - The Littlest Pet Shop (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Ztráta důvěry
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - A co když je to láska
(1993) - Trable, trable, tuplem trable
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1986) - Maison Ikkoku (TV seriál)

Lynda Boyd - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.1.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lynda Boyd 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lynda Boyd - herečka, scénáristka

se narodila 28.1.1965 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lynda Boyd

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Lynda Boyd
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
8°22’
 
LunaLuna:
Střelec
22°57’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°02’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
20°13’
 
MarsMars:
Panna
28°02’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°39’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°08’
 
UranUran:
Panna
14°09’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°51’
 
PlutoPluto:
Panna
15°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°31’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°59’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »