Mae Whitman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mae Whitman
(Mae Margaret Whitman)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herečka

Mae Whitman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.6.1988 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mae Whitman 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mae Whitman
datum narození 9.6.1988
(herečka, instagram)

Mae Whitman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Operator
(2016) - A Dog & Pony Show
(2015) - The DUFF
(2015) - Rock Dog
(2015) - Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship
(2014) - Zvonilka a tvor Netvor
(2014) - Zvonilka a piráti
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2013) - The To Do List
(2013) - Crush
(2012) - Želvy Ninja (TV seriál)
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2012) - Únos
(2012) - Rugrats
(2012) - Jak vycvičit draky (TV seriál)
(2012) - Charlieho malá tajemství
(2011) - Zvonilka a Velké hry
(2011) - Zajatci předměstí (TV seriál)
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - Scott Pilgrim proti zbytku světa
(2010) - Jesse Stone: Bez výčitek
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2010) - Barry Munday
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2009) - Přijímačky
(2009) - Jarní prázdniny
(2008) - Zvonilka
(2008) - V odborné péči (TV seriál)
(2008) - Noci v Rodanthe
(2008) - Good Behavior
(2007) - Ztracena ve tmě
(2007) - Boogeyman 2
(2007) - Bionická žena (TV seriál)
(2007) - Avatar: The Last Airbender - Super Deformed Shorts (TV seriál)
(2006) - Štestí věčné lásky
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2006) - Povolání: Zloděj (TV seriál)
(2006) - Bondage
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Šťastný skřítek
(2005) - Nákupní horečka
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Thornberryovi na cestách
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - State of Grace (TV seriál)
(2001) - Max Steel (TV seriál)
(2001) - Americká rapsodie
(2000) - Teacher's Pet (TV seriál)
(1999) - Invisible Child
(1999) - Čas zázraků
(1998) - The World's Greatest Magic V
(1998) - Přístav naděje
(1998) - Perníkový dědek
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - Johnny Bravo (TV seriál)
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - Báječný den
(1996) - After Jimmy
(1995) - Sbohem, lásko
(1995) - Míra viny
(1995) - Láska dokáže stavět mosty
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Když muž miluje ženu
Mae Whitman - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.6.1988 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mae Whitman 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mae Whitman - herečka

se narodila 9.6.1988 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mae Whitman

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Mae Whitman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
18°51’
 
LunaLuna:
Beran
17°55’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°21’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
24°22’
R
MarsMars:
Ryby
11°19’
 
JupiterJupiter:
Býk
21°26’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°03’
R
UranUran:
Střelec
29°29’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
9°21’
R
PlutoPluto:
Štír
10°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°40’
R
Černá LunaLilith:
Panna
2°57’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
28°53’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »