Mandy Moore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mandy Moore
(Amanda Leigh Moore)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.4. 1984 - 08:21h
Místo:
Nashua, New Hampshire
Země:
Věk:
36 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka

Mandy Moore - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
10.4.1984 - 08:21  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.4.1984 - 13:21  
US, Nashua:
42°46' s.š., 71°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mandy Moore 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mandy Moore
datum narození 10.4.1984
(herečka, zpěvačka, modelka, instagram)

Mandy Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 47 Meters Down
(2016) - Falling Slowly
(2014) - Sofie První: Kletba princezny Ivy
(2014) - Red Band Society (TV seriál)
(2013) - Vánoce v Conway
(2013) - Sheriff Callie's Wild West (TV seriál)
(2013) - High School USA! (TV seriál)
(2013) - The Advocates
(2012) - Tron: Povstání (TV seriál)
(2012) - Na vlásku šťastně až navěky
(2012) - Hotel Noir
(2012) - Family Trap
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Láska, svatba, manželství
(2011) - The Death and Return of Superman
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Swinging with the Finkels
(2010) - Na vlásku
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Red Bull Energy Douche
(2008) - Stand Up to Cancer
(2007) - What Perez Sez
(2007) - Vdáš se, a basta!
(2007) - Kněz je poděs
(2007) - Dedication
(2006) - Medvědí bratři 2
(2006) - Hledáme Ydol
(2006) - Apokalypsa
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Criss Angel: Mistr magie
(2005) - Rychlý Stripes
(2005) - Romance a cigarety
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Hon za svobodou
(2004) - Černá ovce
(2003) - Style Star
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Osbourne Family Christmas Special
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
(2003) - Láskou praštěná
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Osbournovi
(2002) - Exposed
(2002) - Bubblegum Babylon
(2002) - Sladkých sedmnáct
(2002) - Dlouhá cesta
(2001) - The 28th Annual American Music Awards
(2001) - Total Access 24/7
(2001) - The WB Presents Teen People's What's Next
(2001) - The Miss Teen USA Pageant
(2001) - Christmas in Washington
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - A New Princess
(2001) - Mandy Moore: The Real Story
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2001) - Deník princezny
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - EminemTV
(2000) - Diary
(2000) - Mandy Moore Show (TV seriál)
(2000) - Magic Al and the Mind Factory
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - The Panel
(1997) - The View
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Street Rats
(1995) - MADtv
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1971) - Film '72
Mandy Moore - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.4.1984 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mandy Moore 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mandy Moore - herečka, zpěvačka, modelka

se narodila 10.4.1984 ve městě Nashua, New Hampshire, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mandy Moore

Dnes se narodili
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Mandy Moore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
20°51’
11
 
LunaLuna:
Lev
8°24’
3
 
MerkurMerkur:
Býk
6°36’
11
 
VenušeVenuše:
Beran
3°20’
11
 
MarsMars:
Štír
28°11’
6
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°23’
8
 
SaturnSaturn:
Štír
14°43’
6
R
UranUran:
Střelec
13°19’
6
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
1°24’
7
R
PlutoPluto:
Štír
1°02’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°12’
12
R
Černá LunaLilith:
Ryby
13°28’
10
 
CheirónCheirón:
Býk
29°57’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
9°21’
5
Domy:
Blíženci
21°48’
Střelec
21°48’
2:
Rak
12°01’
8:
Kozoroh
12°01’
3:
Lev
1°56’
9:
Vodnář
1°56’
Lev
25°28’
Vodnář
25°28’
5:
Panna
27°09’
Ryby
27°09’
6:
Štír
9°27’
Býk
9°27’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
23°38’
11
Slun./Luna:
Blíženci
14°38’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Oliver Hardy
(*1892 - 1957) herec

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880 - 1921) básník, dramatik a esejista

Indie Rabíndranáth Thákur
(*1861 - 1941) filozof, spisovatel, hudební skladatel, malíř

Francie Élisa Bonaparte
(*1777 - 1820) sestra Napoleona, toskánská velkovévodkyně, kněžna Luccy a Piombina

Spojené státy Robert Hutton
(*1920 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »