Marc Warren wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marc Warren

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Northampton, Anglie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Marc Warren - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marc Warren 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Marc Warren
datum narození 20.3.1967
(herec, instagram)

Marc Warren - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
(2015) - Fungus the Bogeyman (TV seriál)
(2014) - Tři mušketýři (TV seriál)
(2012) - Without You (TV seriál)
(2011) - Mad Dogs (TV seriál)
(2010) - Neobyčejný život Boy George
(2010) - Do Elephants Pray?
(2010) - Ben Hur
(2010) - Accused (TV seriál)
(2008) - Hustle the Hard Way
(2008) - Wanted
(2008) - Mutual Friends (TV seriál)
(2008) - Mesiáš
(2008) - Intercom
(2008) - Boj o moc
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Baletní střevíčky
(2006) - Žádná noc není dost dlouhá
(2006) - Země slepých
(2006) - Otec prasátek
(2006) - The Lives of the Saints
(2006) - Drákulův polibek
(2005) - Twisted Tales (TV seriál)
(2005) - Říkejte mi Kubrick
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Hooligans
(2005) - Hellraiser: Návrat mrtvých
(2004) - Slečna Marplová: Vražda na faře
(2004) - Slečna Marplová: Mrtvola v knihovně
(2004) - Secrets
(2004) - Podfukáři (TV seriál)
(2003) - State of Play (TV seriál)
(2003) - Reversals
(2003) - The Principles of Lust
(2003) - Píseň za chudého chlapce
(2003) - Perfect
(2003) - Léčba tichem
(2003) - Hercule Poirot: Pět malých prasátek
(2002) - Ve službách gangstera
(2002) - Revengers Tragedy
(2002) - NCS Manhunt (TV seriál)
(2002) - f2point8
(2001) - Pretending to Be Judith
(2001) - Men Only
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2001) - The Bombmaker
(2000) - GPTV
(2000) - Free Spirits
(1999) - Zvláštní oddělení (TV seriál)
(1999) - Oliver Twist (TV seriál)
(1998) - Surovec
(1998) - B. Monkey
(1998) - Alenka v zemi za zrcadlem
(1997) - Wycliffe: Dance of the Scorpions
(1997) - Bring Me the Head of Mavis Davis
(1996) - Záře
(1996) - Tichý úkryt
(1996) - Boston Kickout
(1995) - Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů
(1995) - Hlavní podezřelý: Vůně temnot
(1995) - Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
(1994) - Sharpova rota
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku
(1991) - Gawain and the Green Knight
Marc Warren - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marc Warren 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marc Warren - herec

se narodil 20.3.1967 ve městě Northampton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marc Warren

Dnes se narodili
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Marc Warren
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°11’
 
LunaLuna:
Rak
12°58’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°56’
 
VenušeVenuše:
Býk
0°06’
 
MarsMars:
Štír
2°19’
R
JupiterJupiter:
Rak
24°25’
R
SaturnSaturn:
Beran
2°02’
 
UranUran:
Panna
22°05’
R
NeptunNeptun:
Štír
24°12’
R
PlutoPluto:
Panna
19°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
9°09’
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°23’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°53’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) herec

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) herečka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923 - 2005) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Jan Drda
(*1915 - 1970) spisovatel

Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859) esejista, povídkář, historik, humorista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »