Maria Bello wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maria Bello
(Maria Elaina Bello)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Norristown, Pensylvánie
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka

Maria Bello - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
18.4.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maria Bello 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Maria Bello
datum narození 18.4.1967
(herečka, instagram)

Maria Bello - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - St. Vincent
(2017) - Max Steel
(2016) - Zhasni a zemřeš
(2016) - Wait Till Helen Comes
(2016) - The Confirmation
(2016) - Pátá vlna
(2015) - Město statečných
(2015) - McFarland: Útěk před chudobou
(2015) - Demonic
(2014) - Big Driver
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Zmizení
(2013) - Ten třetí
(2013) - Machři 2
(2012) - Katie
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2011) - Prime Suspect (TV seriál)
(2011) - Noční jízda
(2011) - Bez dechu
(2010) - Manažeři
(2010) - Machři
(2010) - Krásný chlapec
(2009) - Previously On: E.R.
(2009) - Soukromé životy Pippy Lee
(2008) - The Yellow Handkerchief
(2008) - Mumie: Hrob Dračího císaře
(2008) - Kdo chce zabít Nancy?
(2007) - Láska podle předlohy
(2007) - Klub vyděračů
(2007) - Důvěrnosti
(2006) - This Film Is Not Yet Rated
(2006) - World Trade Center
(2006) - Payback: Straight Up
(2006) - Flicka
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Tma
(2005) - Sestry
(2005) - Přepadení 13. okrsku
(2005) - Děkujeme, že kouříte
(2005) - Dějiny násilí
(2004) - Tajemné okno
(2004) - Silver City
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Smolař
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Zahni, kde můžeš
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - China: The Panda Adventure
(2001) - Sam the Man
(2001) - Born in Brooklyn
(2000) - Karaoke
(2000) - Divoké kočky
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Odplata
(1998) - Půlnoc nikdy nekončí
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1995) - 77 Sunset Strip
(1995) - The Commish: In the Shadow of the Gallows
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1992) - Maintenance
(1989) - The More You Know
(1981) - Entertainment Tonight
Maria Bello - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.4.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maria Bello 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maria Bello - herečka

se narodila 18.4.1967 ve městě Norristown, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maria Bello

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Maria Bello
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
27°45’
 
LunaLuna:
Lev
5°41’
 
MerkurMerkur:
Beran
5°59’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°49’
 
MarsMars:
Váhy
23°39’
R
JupiterJupiter:
Rak
25°38’
 
SaturnSaturn:
Beran
5°36’
 
UranUran:
Panna
20°57’
R
NeptunNeptun:
Štír
23°39’
R
PlutoPluto:
Panna
18°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°37’
R
Černá LunaLilith:
Beran
12°36’
 
CheirónCheirón:
Ryby
27°33’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »