Marie Blake wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marie Blake
(Edith Marie Blossom MacDonald)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Filadelfie
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
14.1.1978 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Marie Blake - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.8.1895 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marie Blake 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Marie Blake
datum narození 21.8.1895
(herečka, instagram)

Marie Blake - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Ten nejlepší
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1963) - The New Phil Silvers Show (TV seriál)
(1962) - Room for One More (TV seriál)
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1961) - Swingin' Along
(1961) - Sněhurka a tři moulové
(1961) - The Second Time Around
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - The Way to the Gold
(1957) - She Devil
(1956) - The Desperados Are in Town
(1956) - Hilda Crane
(1955) - My Friend Flicka (TV seriál)
(1955) - Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
(1954) - The Human Jungle
(1954) - Phantom of the Rue Morgue
(1953) - Small Town Girl
(1952) - The Star
(1952) - Mr. & Mrs. North (TV seriál)
(1952) - Gobs and Gals
(1952) - Gang Busters (TV seriál)
(1951) - Love Nest
(1951) - FBI Girl
(1950) - Paid in Full
(1950) - Joe Palooka in the Squared Circle
(1950) - A Woman of Distinction
(1949) - The Life of Riley (TV seriál)
(1949) - Sons of New Mexico
(1949) - Chicago Deadline
(1949) - Bad Boy
(1949) - Angels in Disguise
(1949) - Alimony
(1948) - The Snake Pit
(1948) - The Girl from Manhattan
(1948) - An Innocent Affair
(1947) - Mourning Becomes Electra
(1947) - Christmas Eve
(1947) - 'Fun on a Week-End'
(1947) - Dark Delusion
(1946) - Gentleman Joe Palooka
(1945) - Roughly Speaking
(1945) - Pillow to Post
(1945) - Mezi dvěma ženami
(1945) - Keep Your Powder Dry
(1945) - Christmas in Connecticut
(1944) - The Unwritten Code
(1944) - South of Dixie
(1944) - Sensations of 1945
(1944) - Gildersleeve's Ghost
(1943) - Whispering Footsteps
(1943) - Good Morning, Judge
(1943) - Dr. Gillespie's Criminal Case
(1943) - Campus Rhythm
(1943) - All by Myself
(1942) - Zuzanka v nesnázích
(1942) - The Wife Takes a Flyer
(1942) - Krásná čarodějka
(1942) - Give Out, Sisters
(1942) - Dr. Kildare's Victory
(1942) - Dr. Gillespie's New Assistant
(1942) - Calling Dr. Gillespie
(1942) - Blue, White and Perfect
(1942) - A Desperate Chance for Ellery Queen
(1941) - You're the One
(1941) - The People vs. Dr. Kildare
(1941) - Small Town Deb
(1941) - Sbohem mládí
(1941) - Here Comes Happiness
(1941) - Dr. Kildare's Wedding Day
(1941) - Caught in the Draft
(1940) - They Knew What They Wanted
(1940) - The Man Who Wouldn't Talk
(1940) - Sailor's Lady
(1940) - Li'l Abner
(1940) - Jezdci noci
(1940) - Jennie
(1940) - Home Movies
(1940) - Gallant Sons
(1940) - Dr. Kildare's Strange Case
(1940) - Dr. Kildare's Crisis
(1940) - Dr. Kildare Goes Home
(1939) - The Women
(1939) - Tajemný případ dr. Kildarea
(1939) - The Secret of Dr. Kildare
(1939) - Judge Hardy and Son
(1939) - The Ice Follies of 1939
(1939) - How to Sub-Let
(1939) - Day-Time Wife
(1939) - Blind Alley
(1939) - Alfalfa's Aunt
(1939) - A Child Is Born
(1938) - Woman Against Woman
(1938) - Vacation from Love
(1938) - Three Loves Has Nancy
(1938) - Tajemství ordinace
(1938) - Rich Man, Poor Girl
(1938) - Practical Jokers
(1938) - Love Is a Headache
(1938) - Life in Sometown, U.S.A.
(1938) - How to Read
(1938) - Dramatic School
(1937) - Vítězný běh
(1937) - Manekýnka
(1937) - Give Till It Hurts
(1933) - Mannequin
(1933) - An Idle Roomer
(1931) - Fighting Caravans

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.8.1895 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marie Blake 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marie Blake - herečka

se narodila 21.8.1895 ve městě Filadelfie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marie Blake

Dnes se narodili
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Marie Blake
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°08’
 
LunaLuna:
Panna
11°48’
 
MerkurMerkur:
Panna
1°51’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°55’
 
MarsMars:
Panna
14°46’
 
JupiterJupiter:
Rak
27°08’
 
SaturnSaturn:
Štír
2°22’
 
UranUran:
Štír
16°10’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
17°48’
 
PlutoPluto:
Blíženci
12°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°32’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°53’
 
CheirónCheirón:
Váhy
8°25’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Vivien Leigh
(*1913 - 1967) herečka

Česká republika Karel Václav Rais
(*1859 - 1926) spisovatel

Velká Británie Percy Bysshe Shelley
(*1792 - 1822) romantický básník, spisovatel

Brazílie Rolim Amaro
(*1942 - 2001) pilot, majitel aerolinek

Německo Ernst Baier
(*1905 - 2001) krasobruslař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »