Marie Durnová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marie Durnová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herečka

Marie Durnová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1943 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marie Durnová 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Marie Durnová
datum narození v roce *1943
(herečka, instagram)

Marie Durnová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Doktori (TV seriál)
(2012) - Spiknutie
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2011) - Vetřelci a lovci: Krutá nevěra
(2010) - Král Richard III. (divadelní záznam)
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Seance
(2009) - Ocas ještěrky
(2009) - Gazdina roba (divadelní záznam)
(2008) - Starý automobil
(2006) - Škodná
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Koumáci
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Město bez dechu
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1996) - Venušin vrch
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - V den psa
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1991) - Nebe, peklo, ráj
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Iba deň
(1987) - Proč?
(1987) - Citlivá místa
(1986) - Stopy ve skle
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Bumerang
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1983) - Radostné události
(1983) - Pánská jízda
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1978) - Ypsilonka se baví
(1976) - Michelangelo Buonarroti (divadelní záznam)
(1976) - Den pro mou lásku
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Magnolia
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Pět holek na krku
(1963) - Ivana v útoku
(1962) - Život bez kytary
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Poslední bohém

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marie Durnová 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marie Durnová - herečka

se narodila v roce *1943 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marie Durnová

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Marie Durnová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
0°42’
 
LunaLuna:
Býk
4°27’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°52’
 
VenušeVenuše:
Panna
12°37’
 
MarsMars:
Býk
11°12’
 
JupiterJupiter:
Lev
5°08’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
21°47’
 
UranUran:
Blíženci
7°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°46’
 
PlutoPluto:
Lev
6°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
16°41’
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°48’
 
CheirónCheirón:
Lev
29°41’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »