Marilù Tolo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marilù Tolo

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Řím
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herečka

Marilù Tolo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.1.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marilù Tolo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Marilù Tolo
datum narození 16.1.1944
(herečka, instagram)

Marilù Tolo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1985) - Sogni e bisogni (TV seriál)
(1984) - Poslední dny Pompejí (TV seriál)
(1983) - Vacanze di Natale
(1983) - Taxikář
(1982) - Marco Polo (TV seriál)
(1982) - Le Féminin pluriel
(1982) - Assassinio al cimitero etrusco
(1981) - The Sleep of Death
(1978) - Řecký magnát
(1976) - Případný sňatek možný
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Dimenticare Lisa (TV seriál)
(1975) - Víc než pouhý strach
(1975) - Les Malfaisants
(1975) - Bufera, La (TV seriál)
(1974) - Il Trafficone
(1974) - Prigione di donne
(1974) - Orlando furioso (TV seriál)
(1974) - Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
(1973) - Themroc
(1973) - Testimone oculare
(1973) - Porta sul buio, La (TV seriál)
(1973) - Le Cinque giornate
(1972) - ¡Viva la muerte... tua!
(1972) - Modrovous
(1972) - Mio caro assassino
(1972) - Meo Patacca
(1972) - Jus primae noctis
(1972) - Barbe-bleue
(1972) - Abuso di potere
(1971) - Zloděj koní
(1971) - Siamo tutti in liberta provvisoria
(1971) - Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
(1971) - Eneide
(1971) - La Controfigura
(1970) - Un été sauvage
(1970) - Uccidete il vitello grasso e arrostitelo
(1970) - Roy Colt e Winchester Jack
(1970) - Gradiva
(1969) - Las Trompetas del apocalipsis
(1969) - I dannati della Terra
(1968) - Zvláštní jednotka
(1968) - Zucker für den Mörder
(1968) - Candy
(1967) - Se sei vivo spara
(1967) - Čarodějky
(1967) - Casse-tête chinois pour le judoka
(1967) - L'Amour à travers les âges
(1966) - Zarabanda Bing Bing
(1966) - Se tutte le donne del mondo
(1966) - Sept hommes et une garce
(1966) - Retour à Bacoli
(1966) - Ráfaga de plomo, Una
(1966) - Perry Grant, agente di ferro
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Le Judoka, agent secret
(1966) - Colpo da mille miliardi, Un
(1966) - La Bourse et la vie
(1966) - Avec la peau des autres
(1965) - Le Notti della violenza
(1965) - Misión Lisboa
(1965) - Le Chant du monde
(1965) - Giulietta a duchové
(1965) - Celestina
(1964) - L'Ultimo gladiatore
(1964) - Il Trionfo di Ercole
(1964) - Manželství po italsku
(1964) - Il Magnifico gladiatore
(1964) - Maciste, gladiatore di Sparta
(1963) - Adultero lui, adultera lei
(1962) - Shéhérazade
(1960) - Urlatori alla sbarra
(1960) - La Regina delle Amazzoni
(1960) - Piaceri del sabato notte, I
(1960) - Dolci inganni, I
(1960) - Le Ambiziose

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.1.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marilù Tolo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marilù Tolo - herečka

se narodila 16.1.1944 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marilù Tolo

Dnes se narodili
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Marilù Tolo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°14’
 
LunaLuna:
Váhy
1°15’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°32’
R
VenušeVenuše:
Střelec
15°55’
 
MarsMars:
Blíženci
5°06’
 
JupiterJupiter:
Lev
25°17’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
20°47’
R
UranUran:
Blíženci
5°08’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°13’
R
PlutoPluto:
Lev
7°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°21’
R
Černá LunaLilith:
Lev
26°17’
 
CheirónCheirón:
Panna
15°33’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred Dreyfus
(*1859 - 1935) francouzský důstojník, křivě obviněný a odsouzený za velezradu

Česká republika Tomáš Baťa
(*1876 - 1932) zakladatel společnosti Baťa

Itálie Pietro Buscaglia
(*1911 - 1997) fotbalista

Francie Francois Furet
(*1927 - 1997) francouzský historik

Nový Zéland Eldon Gorst
(*1861 - 1911) diplomat



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »