Marius Goring wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marius Goring
(Marius Backman Goring)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newport
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Marius Goring - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.5.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marius Goring 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Marius Goring
datum narození 23.5.1912
(herec, instagram)

Marius Goring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Strike It Rich
(1984) - Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
(1983) - The Old Men at the Zoo (TV seriál)
(1982) - Cymbeline
(1981) - Levkas Man (TV seriál)
(1980) - Hammer House of Horror (TV seriál)
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Meetings with Remarkable Men
(1978) - The Wilde Alliance (TV seriál)
(1978) - Holocaust (TV seriál)
(1978) - Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
(1978) - Dívka v modrém sametu
(1974) - Fall of Eagles (TV seriál)
(1971) - Vzducholoď
(1970) - Okouzlení
(1968) - Záznamy agentury O (TV seriál)
(1968) - Subterfuge
(1968) - Der Monat der fallenden Blätter
(1968) - Kriminalista (TV seriál)
(1968) - Dívka na motocyklu
(1967) - 25. hodina
(1967) - Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
(1967) - The Revenue Men (TV seriál)
(1967) - Man in a Suitcase (TV seriál)
(1966) - Thirteen Against Fate (TV seriál)
(1965) - Up from the Beach
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - Out of the Unknown (TV seriál)
(1965) - The Mask of Janus (TV seriál)
(1965) - The Crooked Road
(1964) - The Great War (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1963) - Love Story (TV seriál)
(1963) - First Night (TV seriál)
(1963) - Doctor Who (TV seriál)
(1962) - The Inspector
(1962) - The Devil's Agent
(1961) - Das Geheimnis der gelben Narzissen
(1961) - Drama 61-67 (TV seriál)
(1960) - The Unstoppable Man
(1960) - Maigret (TV seriál)
(1960) - Exodus
(1960) - Beyond the Curtain
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - Whirlpool
(1959) - The Treasure of San Teresa
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - International Detective (TV seriál)
(1959) - Desert Mice
(1959) - The Angry Hills
(1958) - The Son of Robin Hood
(1958) - Rx for Murder
(1958) - The Moonraker
(1958) - I Was Monty's Double
(1957) - The Truth About Women
(1957) - Schůzka při měsíčku
(1955) - The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
(1955) - Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Break in the Circle
(1955) - The Adventures of Quentin Durward
(1954) - Bosonohá komtesa
(1953) - Rough Shoot
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1952) - So Little Time
(1952) - Nachts auf den Straßen
(1952) - The Man Who Watched the Trains Go By
(1951) - Pandora and the Flying Dutchman
(1951) - Kouzelná skříňka
(1951) - Circle of Danger
(1950) - Odette
(1950) - Highly Dangerous
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1948) - Mr. Perrin and Mr. Traill
(1948) - Červené střevíčky
(1947) - Jde o můj život
(1946) - Otázka života a smrti
(1946) - Night Boat to Dublin
(1943) - The Night Invader
(1942) - The Big Blockade
(1940) - Pastor Hall
(1940) - The Case of the Frightened Lady
(1939) - The Spy in Black
(1939) - Flying Fifty-Five
(1939) - Dead Men Tell No Tales
(1936) - The Amateur Gentleman
(1936) - Rembrandt

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.5.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marius Goring 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marius Goring - herec

se narodil 23.5.1912 ve městě Newport, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marius Goring

Dnes se narodili
Francie François Truffaut
(*1932) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Ronald Reagan
(*1911) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Česká republika Jan Svěrák
(*1965) režisér, scénárista, herec

Česká republika Jan Werich
(*1905) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Francie Pierre Brice
(*1929) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua


Marius Goring
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
1°57’
 
LunaLuna:
Panna
0°46’
 
MerkurMerkur:
Býk
8°34’
 
VenušeVenuše:
Býk
20°07’
 
MarsMars:
Rak
27°09’
 
JupiterJupiter:
Střelec
11°39’
R
SaturnSaturn:
Býk
24°39’
 
UranUran:
Vodnář
3°21’
R
NeptunNeptun:
Rak
21°42’
 
PlutoPluto:
Blíženci
27°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°30’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°34’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905 - 1994) herec

Rakousko Falco
(*1957 - 1998) zpěvák

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895 - 1952) král

Rakousko Gustav Klimt
(*1862 - 1918) malíř, výtvarník, umělec

Spojené státy James Whitmore
(*1921 - 2009) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »