Mark Moses wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Moses

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Mark Moses - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.2.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Moses 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Mark Moses
datum narození 24.2.1958
(herec, instagram)

Mark Moses - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Fear, Inc.
(2015) - Loopers
(2014) - Mizera (TV seriál)
(2014) - Manhattan (TV seriál)
(2014) - Chavez
(2014) - Atlas Shrugged: Part III
(2013) - Špionáž
(2012) - Hledám přítele pro konec světa
(2011) - Ve jménu vlasti (TV seriál)
(2011) - And They're Off
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Přijímačky
(2009) - Přenašeči
(2009) - Ice Twisters
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Správná volba
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Two Tickets to Paradise
(2006) - Dopisy z Iwo Jimy
(2006) - Agent v sukni 2
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - The Remembering Movies
(2004) - A One Time Thing
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Zachraňte Jessiku Lynchovou
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Červený drak
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Vesmírný závod
(2001) - Star Trek: Enterprise - Setkání u Broken Bow
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - James Dean
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Prapor sv. Patrika
(1999) - Padělatel
(1998) - Drtivý dopad
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Právě včas
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1994) - A Kiss Goodnight
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Gettysburg
(1992) - Perry Mason: Případ osudných obrazů
(1992) - Battle In the Erogenous Zone
(1991) - The Doors
(1991) - Empire City
(1990) - Mrtví neumírají
(1990) - Hollywood Heartbreak
(1990) - Grand (TV seriál)
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - The Silence at Bethany
(1988) - Mrtvý nebo živý
(1987) - Ten, kdo mě hlídá
(1986) - Četa
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.2.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Moses 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Moses - herec

se narodil 24.2.1958 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Moses

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Mark Moses
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
5°22’
 
LunaLuna:
Býk
8°52’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
29°16’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
1°26’
 
MarsMars:
Kozoroh
14°52’
 
JupiterJupiter:
Štír
1°32’
R
SaturnSaturn:
Střelec
24°27’
 
UranUran:
Lev
8°33’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°40’
R
PlutoPluto:
Panna
0°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°29’
R
Černá LunaLilith:
Beran
0°32’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°47’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »