Marta Jandová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marta Jandová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1974 (?)
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Marta Jandová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1974 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marta Jandová 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Marta Jandová
datum narození v roce *1974
(herečka, zpěvačka, instagram)

Marta Jandová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - SuperStar 2015
(2015) - Eurovision Song Contest 2015
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Hlas Česko Slovenska 2
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Ekologický Oskar
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Tajemství Karla Svobody
(2012) - Sportovec roku 2012
(2012) - Limuzína
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Olympic 50 let (koncert)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - TýTý 2010
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Legendy popu
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Evropa a já
(2010) - Česko Slovensko má talent
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - 13. komnata Marty Jandové
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - Česko - Slovenská SuperStar
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Modré z neba
(2007) - 5 proti 5
(2007) - SuperDuety
(2006) - 13. komnata Petra Jandy
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Inbox
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Volejte Novu
(1999) - TV total
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Český slavík ’98
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1992) - Šance

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marta Jandová 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marta Jandová - herečka, zpěvačka

se narodila v roce *1974 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marta Jandová

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Marta Jandová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
23°10’
 
LunaLuna:
Kozoroh
10°58’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°01’
 
VenušeVenuše:
Ryby
7°01’
 
MarsMars:
Blíženci
25°56’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°57’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
29°33’
 
UranUran:
Váhy
25°51’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°20’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°29’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°43’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°31’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »