Martin Gregor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Gregor

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Trnava
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Martin Gregor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.11.1906 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Gregor 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Martin Gregor
datum narození 14.11.1906
(herec, instagram)

Martin Gregor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Pamätáte sa na nich? - Martin Gregor
(1981) - Fatamorgána
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Potopená katedrála
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Človek nikdy nevie
(1979) - Je tu leto
(1979) - Traja svedkovia
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Platiť sa nebude
(1979) - Moment kritického zaťaženia
(1979) - Jubilejné spomienky
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1978) - Drevený program
(1978) - Žltá rozprávka
(1978) - Zbojníci
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - Strašidlo
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Klebetnice
(1978) - Izrafel
(1978) - Farebné rozprávky (TV seriál)
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Ženatý za živa
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Škola klebiet
(1977) - Iní, ako ty a ja
(1977) - Humánna povinnosť
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Sluha dvoch pánov (divadelní záznam)
(1976) - Neporaziteľná Vilma (TV seriál)
(1976) - Nalaďte srdcia svoje aj hlas
(1976) - Najvzdialenejšia hviezda na nebi
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Hlas toho tretieho
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Karol Ketzer
(1975) - Ex libris
(1975) - Čudný človek
(1975) - Amurské rozprávky
(1974) - Tajný agent
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Netopier
(1974) - Figliar Sťopka
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Monna Vanna
(1973) - Kaucia
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Nedeľná chvíľka poézie
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Mumu
(1972) - Divá kačka
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
(1971) - Páni sa zabávajú
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Kapitoly z dejín SND
(1970) - Don Quijote zvádza boj
(1969) - Volpone
(1969) - Molièr
(1968) - Úsmev Mony Lízy
(1968) - Niet inej cesty
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Anna Christie
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Drotár
(1965) - Svet sa točí na kolotoči
(1965) - Obchod na korze
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1964) - Dvaja
(1964) - Dundo a tí druhí
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Ivanov
(1962) - Výlet po Dunaji
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Jánošík I., II.
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1958) - Statočný zlodej
(1952) - Mladé srdcia
(1951) - Boj sa skončí zajtra
(1949) - Katka
(1948) - Vlčie diery

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.11.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Gregor 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Gregor - herec

se narodil 14.11.1906 ve městě Trnava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Gregor

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Martin Gregor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
21°12’
 
LunaLuna:
Váhy
25°07’
 
MerkurMerkur:
Střelec
13°23’
 
VenušeVenuše:
Střelec
14°16’
R
MarsMars:
Váhy
9°33’
 
JupiterJupiter:
Rak
10°40’
R
SaturnSaturn:
Ryby
8°18’
 
UranUran:
Kozoroh
6°01’
 
NeptunNeptun:
Rak
12°25’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°19’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
13°56’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°54’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »