Martin Mull wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Mull
(Martin Eugene Mull)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec

Martin Mull - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.8.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Mull 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Martin Mull
datum narození 18.8.1943
(herec, instagram)

Martin Mull - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2013) - Tim's Vermeer
(2013) - Reading Writing & Romance
(2013) - Ha/lf
(2013) - Dads (TV seriál)
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - El Jefe
(2011) - Oliver's Ghost
(2011) - And They're Off
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - Vrahouni
(2008) - Family Man
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2006) - Našli mě naši
(2005) - Vzdálený domov
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Přítel pod stromečkem
(2003) - The Nick at Nite Holiday Special
(2002) - The Year That Trembled
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2001) - Sestra Mary to všechno vysvětlí
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2000) - Attention Shoppers
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The 20th Century: Yesterday's Tomorrows
(1998) - Zack and Reba
(1998) - Sám doma a bohatý: Vánoční přání
(1997) - Beverly Hills Family Robinson
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - Movies Money Murder
(1996) - Edie & Pen
(1994) - Mr. Write
(1994) - Jak byl dobyt západ
(1993) - A '70s Celebration: The Beat Is Back
(1993) - The Whole Shebang
(1993) - Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
(1993) - Family Dog (TV seriál)
(1993) - The Day My Parents Ran Away
(1992) - Pobřeží snů
(1992) - The Jackie Thomas Show (TV seriál)
(1992) - Hráč
(1991) - Ted and Venus
(1991) - Dance with Death
(1990) - Lyžarská akademie
(1990) - His & Hers (TV seriál)
(1990) - Far Out Man
(1989) - Závod s časem
(1989) - Cutting Class
(1988) - Circus of the Stars #13
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Rented Lips
(1988) - Portrait of a White Marriage
(1988) - An All-Star Toast to the Improv
(1987) - Jonathan Winters: On the Ledge
(1987) - Stoletý tatínek
(1987) - Flicks
(1986) - Big City Comedy
(1986) - The Vidiots
(1986) - Šéfova manželka
(1986) - Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
(1985) - Stopa
(1985) - O.C. a Stiggs
(1985) - Lots of Luck
(1985) - California Girls
(1984) - The Jerk, Too
(1984) - Growing Pains
(1984) - Domestic Life (TV seriál)
(1983) - Sunset Limousine
(1983) - Soukromá škola
(1983) - Pan máma
(1982) - Magic with the Stars
(1981) - Take This Job and Shove It
(1980) - The Tom and Dick Smothers Brothers Special I
(1980) - The Tom and Dick Smothers Brothers Special II
(1980) - Serial
(1980) - Moje tělesná stráž
(1979) - The T.V. Show
(1978) - FM
(1978) - America 2-Night (TV seriál)
(1977) - Fernwood 2 Night (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.8.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Mull 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Mull - herec

se narodil 18.8.1943 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Mull

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Martin Mull
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
24°40’
 
LunaLuna:
Beran
2°05’
 
MerkurMerkur:
Panna
19°46’
 
VenušeVenuše:
Panna
20°23’
R
MarsMars:
Býk
26°50’
 
JupiterJupiter:
Lev
10°39’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
24°15’
 
UranUran:
Blíženci
8°31’
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°27’
 
PlutoPluto:
Lev
7°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°21’
R
Černá LunaLilith:
Lev
9°34’
 
CheirónCheirón:
Panna
2°59’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »