Mary Pickford wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mary Pickford
(Gladys Marie Smith)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.4. 1892 - 02:30h
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
29.5.1979 (Příčina: Selhání mozku)
Povolání:
herečka, režisérka

Mary Pickford - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
8.4.1892 - 02:30  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.4.1892 - 07:48  (+5:18h)
CA, Toronto:
43°39' s.š., 79°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mary Pickford 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mary Pickford
datum narození 8.4.1892
(herečka, režisérka, instagram)

Mary Pickford - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Chaplin bez masky
(2008) - Mary Pickford: The Muse of the Movies
(2007) - Dawn of Sound, The: How Movies Learned to Talk
(2005) - The American Experience: Mary Pickford
(2005) - Garbo
(2004) - Cecil B. DeMille: American Epic
(2002) - The Tramp and the Dictator
(2000) - Kings of the Ring: Four Legends of Heavyweight Boxing
(2000) - Canada: A People's History (TV seriál)
(1999) - Home movies & Newsreel Clips
(1998) - Star Power: The Creation of United Artists
(1997) - Mary Pickford: A Life on Film
(1997) - The Great Romances of the Twentieth Century: Mary Pickford & Douglas Fairbanks
(1994) - Entertaining the Troops
(1975) - The Moving Picture Boys in the Great War
(1967) - The Funniest Man in the World
(1965) - Hollywood My Home Town
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Anniversary
(1961) - The Legend of Rudolph Valentino
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1955) - Screen Snapshots: Ramblin' Round Hollywood
(1955) - Screen Snapshots: Hollywood Premiere
(1947) - Flicker Flashbacks No. 2, Series 5
(1947) - Flicker Flashbacks No. 1, Series 5
(1944) - Wilson
(1942) - Hedda Hopper's Hollywood No. 6
(1941) - Picture People No. 3: Hobbies of the Stars
(1941) - Hedda Hopper's Hollywood No. 2
(1940) - Meet the Stars #1: Chinese Garden Festival
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 12
(1939) - The Movies March On
(1939) - Hollywood Hobbies
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 2
(1936) - Fashions in Love
(1934) - Star Night at the Cocoanut Grove
(1934) - Movie Memories
(1934) - A Penny a Peep
(1933) - The Film Parade
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Hollywood on Parade No. A-9
(1933) - Secrets
(1932) - Talking Screen Snapshots
(1932) - Screen Snapshots
(1932) - Screen Snapshots
(1931) - Screen Snapshots Series 10, No. 6
(1931) - The House That Shadows Built
(1931) - Kiki
(1930) - The Voice of Hollywood No. 7
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 24
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 23
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 22
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 14
(1930) - Screen Snapshots Series 10, No. 5
(1930) - Forever Yours
(1929) - Zkrocení zlé ženy
(1929) - Coquette
(1927) - Polibek Mary Pickfordové
(1927) - Má nejlepší dívenka
(1927) - The Gaucho
(1926) - Vrabčáci
(1926) - Černý pirát
(1925) - Screen Snapshots, Series 6, No. 2
(1925) - Screen Snapshots, Series 5, No. 14
(1925) - Screen Snapshots No. 2
(1925) - Policajtova Nanynka
(1924) - Screen Snapshots, Series 5, No. 1
(1924) - Pro nešťastnou královnu
(1923) - Screen Snapshots, Series 4, No. 8
(1923) - Screen Snapshots, Series 4, No. 5
(1923) - Screen Snapshots, Series 4, No. 2
(1923) - Zpěvačka z ulice
(1923) - Hollywood
(1922) - Screen Snapshots, Series 3, No. 10
(1922) - Těžký život
(1921) - Screen Snapshots, Series 2, No. 14-F
(1921) - Screen Snapshots, Series 2, No. 1-F
(1921) - Za maminkou
(1921) - Půlnoční světlo
(1921) - The Nut
(1921) - Malý lord Fauntleroy
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 5
(1920) - Screen Snapshots, Series 1, No. 11
(1920) - Pollyanna
(1920) - Bujná fantazie
(1919) - Táta Dlouhán
(1919) - Tajuplný poklad
(1919) - The Hoodlum
(1919) - Děvče z hor
(1918) - United States Fourth Liberty Loan Drive
(1918) - Slečinka z vesnice
(1918) - One Hundred Percent American
(1918) - Malá Amarilka z Prádelní uličky
(1918) - Johanna Enlists
(1918) - Dvou lásek spor
(1918) - Děvče pro všechno
(1917) - The Pride of the Clan
(1917) - The Little Princess
(1917) - Romance zlatých polí
(1917) - Mary ze zadlužené farmy
(1917) - The Little American
(1917) - Dolarová princeznička
(1917) - All-Star Production of Patriotic Episodes for the Second Liberty Loan
(1916) - The Eternal Grind
(1916) - Poor Little Peppina
(1916) - Malá Holanďanka
(1916) - Less Than the Dust
(1915) - The Dawn of a Tomorrow
(1915) - Rags
(1915) - Mistress Nell
(1915) - Milenka Nell
(1915) - Madame Butterfly
(1915) - Little Pal
(1915) - A Girl of Yesterday
(1915) - The Foundling
(1915) - Fanchon, the Cricket
(1915) - Esmeralda
(1915) - Broken Hearts
(1914) - Tess of the Storm Country
(1914) - Such a Little Queen
(1914) - Hearts Adrift
(1914) - The Eagle's Mate
(1914) - Cinderella
(1914) - Behind the Scenes
(1914) - A Good Little Devil
(1913) - The Unwelcome Guest
(1913) - In the Bishop's Carriage
(1913) - Fate
(1913) - Caprice
(1912) - Won by a Fish
(1912) - With the Enemy's Help
(1912) - A Timely Repentance
(1912) - The Informer
(1912) - So Near, Yet So Far
(1912) - A Siren of Impulse
(1912) - The School Teacher and the Waif
(1912) - A Pueblo Romance
(1912) - A Pueblo Legend
(1912) - The One She Loved
(1912) - The Old Actor
(1912) - The New York Hat
(1912) - The Narrow Road
(1912) - My Baby
(1912) - The Mender of Nets
(1912) - Lena and the Geese
(1912) - Just Like a Woman
(1912) - Iola's Promise
(1912) - The Inner Circle
(1912) - An Indian Summer
(1912) - A Child's Remorse
(1912) - Honor Thy Father
(1912) - Home Folks
(1912) - Grannie
(1912) - Friends
(1912) - The Female of the Species
(1912) - Fate's Interception
(1912) - A Lodging for the Night
(1912) - A Feud in the Kentucky Hills
(1912) - A Beast at Bay
(1911) - When the Cat's Away
(1911) - When a Man Loves
(1911) - 'Tween Two Loves
(1911) - The Toss of a Coin
(1911) - Three Sisters
(1911) - Their First Misunderstanding
(1911) - The Temptress
(1911) - Sweet Memories
(1911) - The Stampede
(1911) - The Skating Bug
(1911) - The Sentinel Asleep
(1911) - Second Sight
(1911) - Science
(1911) - The Rose's Story
(1911) - The Portrait
(1911) - Pictureland
(1911) - The Mirror
(1911) - The Message in the Bottle
(1911) - The Master and the Man
(1911) - A Manly Man
(1911) - Maid or Man
(1911) - Love Heeds Not Showers
(1911) - Little Red Riding Hood
(1911) - The Lighthouse Keeper
(1911) - The Italian Barber
(1911) - In the Sultan's Garden
(1911) - In Old Madrid
(1911) - His Dress Shirt
(1911) - Her Darkest Hour
(1911) - A Gasoline Engagement
(1911) - From the Bottom of the Sea
(1911) - For the Queen's Honor
(1911) - For Her Brother's Sake
(1911) - The Fisher-Maid
(1911) - The Fair Dentist
(1911) - The Dream
(1911) - A Dog's Tale
(1911) - A Decree of Destiny
(1911) - The Daddy's Dream

Mary Pickford - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mary Pickford - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.4.1892 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mary Pickford 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mary Pickford - herečka, režisérka

se narodila 8.4.1892 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mary Pickford

Dnes se narodili
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Mary Pickford
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
18°56’
2
 
LunaLuna:
Panna
5°51’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
4°26’
3
 
VenušeVenuše:
Blíženci
3°04’
4
 
MarsMars:
Kozoroh
14°53’
12
 
JupiterJupiter:
Beran
5°23’
2
 
SaturnSaturn:
Panna
25°05’
8
R
UranUran:
Štír
4°42’
9
R
NeptunNeptun:
Blíženci
7°00’
4
 
PlutoPluto:
Blíženci
7°16’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°40’
3
R
Černá LunaLilith:
Váhy
19°54’
8
 
CheirónCheirón:
Lev
11°53’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
15°35’
7
Domy:
Vodnář
2°30’
Lev
2°30’
2:
Ryby
21°57’
8:
Panna
21°57’
3:
Býk
0°33’
9:
Štír
0°33’
Býk
26°56’
Štír
26°56’
5:
Blíženci
17°47’
Střelec
17°47’
6:
Rak
7°50’
Kozoroh
7°50’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
29°43’
11
Slun./Luna:
Blíženci
27°23’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Landau
(*1928 - 2017) herec

Rusko Anton Pavlovič Čechov
(*1860 - 1904) spisovatel

Itálie Gianni Versace
(*1946 - 1997) italský módní návrhář

Švýcarsko Gottfried Keller
(*1819 - 1890) básník, prozaik

Itálie Edoardo Agnelli
(*1892 - 1935) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »