Matt Clark wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matt Clark

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, D.C., District of Columbia
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, režisér

Matt Clark - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.11.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matt Clark 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Matt Clark
datum narození 25.11.1936
(herec, režisér, instagram)

Matt Clark - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - 42
(2010) - Pouť
(2004) - Killer Diller
(2000) - Na jih od nebe, na západ od pekla
(1999) - Zítra se žením
(1998) - Tráva je zlatej důl
(1998) - Stranger in the Kingdom
(1998) - Nástrahy lásky
(1997) - Hacks
(1996) - Trilogy of Terror II
(1996) - Ravenhawk
(1996) - Cutty Whitman
(1995) - Smrtící láska
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - A Season of Hope
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1995) - Crazy for a Kiss
(1995) - Candyman 2 : Sbohem masu
(1993) - Smrt před svítáním
(1993) - Barbaři za branou
(1992) - The Harvest - Sklizeň
(1992) - Frozen Assets
(1991) - Vražedný omyl
(1991) - Causa Wardových
(1990) - Rychlopalba
(1990) - Návrat do budoucnosti III
(1989) - Slepá svědkyně
(1989) - Ohrožení na dálnici 91
(1989) - Dům 3
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1987) - Rychlý a mrtvý
(1987) - Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues
(1986) - Zachraňme Harryho
(1985) - Return to Oz
(1985) - Rebel z mé školy
(1985) - Out of the Darkness
(1985) - Líbá, Mary
(1984) - Love Letters
(1984) - Drsná země
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - Andrea's Story: A Hitchhiking Tragedy
(1982) - Some Kind of Hero
(1982) - Ruckus
(1982) - Pod dohledem
(1982) - Honky Tonk Man
(1981) - Oko za oko
(1981) - The Legend of the Lone Ranger
(1981) - The Children Nobody Wanted
(1980) - Brubaker
(1979) - The Last Ride of the Dalton Gang
(1979) - Dreamer
(1978) - Řidič
(1978) - Lacy and the Mississippi Queen
(1977) - Vězeňské blues
(1977) - Kid Vengeance
(1977) - Dog and Cat
(1977) - Dog and Cat (TV seriál)
(1976) - Psanec Josey Wales
(1975) - Masakr v Kansas City
(1975) - Hearts of the West
(1974) - This Is the West That Was
(1974) - The Terminal Man
(1974) - Poprava vojína Slovika
(1974) - Kelly zvaný Samopal
(1974) - The Great Ice Rip-Off
(1973) - Vládce severní dráhy
(1973) - Smějící se policajt
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Na straně zákona
(1972) - Život a doba soudce Roye Beana
(1972) - Velká Northfieldská loupež
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Kapesné
(1972) - Jeremiah Johnson
(1972) - Culpepperovi hoši
(1971) - Oklamaný
(1971) - Honky
(1971) - Grissomova banda
(1970) - Monte Walsh
(1970) - Macho Callahan
(1969) - Most u Remagenu
(1968) - Will Penny
(1967) - V žáru noci

Matt Clark - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Da

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.11.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matt Clark 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matt Clark - herec, režisér

se narodil 25.11.1936 ve městě Washington, D.C., District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matt Clark

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Matt Clark
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
3°03’
 
LunaLuna:
Beran
18°30’
 
MerkurMerkur:
Střelec
7°01’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
10°35’
 
MarsMars:
Váhy
6°27’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°29’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°48’
 
UranUran:
Býk
6°35’
R
NeptunNeptun:
Panna
18°46’
 
PlutoPluto:
Rak
28°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°57’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
21°36’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »