Matt Smith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matt Smith
(Matthew Robert Smith)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Northampton, Anglie
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec, režisér

Matt Smith - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.10.1982 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matt Smith 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Matt Smith
datum narození 28.10.1982
(herec, režisér, instagram)

Matt Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Pride and Prejudice and Zombies
(2016) - Patient Zero
(2015) - Terminator Genisys
(2014) - Lost River
(2013) - Šálek čaje s Victorií Wood
(2013) - The Science of Doctor Who
(2013) - Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
(2013) - The Five(ish) Doctors Reboot
(2013) - Doctor Who: The Time of the Doctor
(2013) - Doctor Who: The Day of the Doctor
(2013) - An Adventure in Space and Time
(2012) - Pond Life (TV seriál)
(2012) - Pán času: Sněhuláci
(2012) - Bert & Dickie
(2011) - Scream Awards
(2011) - The National Television Awards 2011
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - Sbohem Berlíne
(2011) - Pán času: Doktor, vdova a skříň
(2011) - Night and the Doctor (TV seriál)
(2010) - Daybreak
(2010) - BBC Proms
(2010) - Pán času: Vánoční koleda
(2010) - Lůno
(2009) - Pán času: Konec času - 2. část
(2009) - Mojžíš Jones
(2008) - V Bruggách
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu
(2007) - Tajný deník call girl (TV seriál)
(2007) - Party Animals (TV seriál)
(2007) - Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
(2006) - The ONE Show
(2006) - Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři
(2006) - The Street (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(1988) - This Morning
(1982) - Channel 4 News
(1980) - Children in Need
(1978) - Top Gear
(1971) - Masterpiece Theatre (TV seriál)

Matt Smith - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Matt Smith - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.10.1982 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matt Smith 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matt Smith - herec, režisér

se narodil 28.10.1982 ve městě Northampton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matt Smith

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Matt Smith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
4°44’
 
LunaLuna:
Ryby
14°02’
 
MerkurMerkur:
Váhy
20°55’
 
VenušeVenuše:
Štír
3°03’
 
MarsMars:
Střelec
27°25’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°20’
 
SaturnSaturn:
Váhy
26°20’
 
UranUran:
Střelec
3°05’
 
NeptunNeptun:
Střelec
25°00’
 
PlutoPluto:
Váhy
27°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
7°16’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°22’
 
CheirónCheirón:
Býk
26°14’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »