Maura Tierney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maura Tierney
(Maura Lynn Tierney)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.2. 1965 - 21:10h
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Maura Tierney - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.2.1965 - 21:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.2.1965 - 02:10  
US, Boston:
42°22' s.š., 71°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maura Tierney 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Maura Tierney
datum narození 3.2.1965
(herečka, instagram)

Maura Tierney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2014) - The Affair (TV seriál)
(2012) - Ruth & Erica (TV seriál)
(2012) - Nature Calls
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Žalobce a obhájce (TV seriál)
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2009) - Previously On: E.R.
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Poloprofesionál
(2008) - Hledá se Amanda
(2008) - Baby Máma
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - The Go-Getter
(2006) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2006) - Lovci mušlí
(2006) - Danny Roane: First Time Director
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2004) - Zachraň mě (TV seriál)
(2004) - Starosti starosty
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Melvin Goes to Dinner
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Rooftop Kisses
(2002) - The Nazi
(2002) - Insomnie
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - Americký Macbeth
(2000) - Sammy (TV seriál)
(2000) - Mexico City
(1999) - Liar Liar: Bridging the Comedy Chasm
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - Instinkt
(1999) - Bez dechu
(1998) - Barvy moci
(1997) - Lhář, lhář
(1996) - Prvotní strach
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Mercy
(1994) - 704 Hauser (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Out of Darkness
(1993) - The Temp
(1993) - Fly by Night
(1992) - Bílé písky
(1991) - Velká sázka
(1991) - Kdo zabíjí nevinné manekýnky
(1990) - Flying Blind
(1988) - The Van Dyke Show (TV seriál)
(1988) - Crossing the Mob
(1987) - Bezva podraz
Maura Tierney - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.2.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maura Tierney 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maura Tierney - herečka

se narodila 3.2.1965 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maura Tierney

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Maura Tierney
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°03’
5
 
LunaLuna:
Ryby
11°56’
6
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°07’
4
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°27’
4
 
MarsMars:
Panna
27°48’
12
R
JupiterJupiter:
Býk
17°07’
8
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°54’
5
 
UranUran:
Panna
13°56’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
19°56’
2
 
PlutoPluto:
Panna
15°46’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°10’
9
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°56’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°20’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
7°23’
11
Domy:
Váhy
4°16’
Beran
4°16’
2:
Štír
0°22’
8:
Býk
0°22’
3:
Střelec
1°00’
9:
Blíženci
1°00’
Kozoroh
5°01’
Rak
5°01’
5:
Vodnář
8°48’
Lev
8°48’
6:
Ryby
8°55’
Panna
8°55’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
19°38’
11
Slun./Luna:
Vodnář
28°30’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »