Max Casella wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Max Casella
(Max Deitch)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Max Casella - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.6.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Max Casella 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Max Casella
datum narození 6.6.1967
(herec, instagram)

Max Casella - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Live by Night
(2017) - Jackie
(2016) - Vinyl (TV seriál)
(2015) - Christmas Eve
(2015) - Heat
(2015) - Applesauce
(2014) - Sen noci svatojánské Julie Taymor (divadelní záznam)
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - Trust, Greed, Bullets & Bourbon
(2013) - Poslední láska Robina Hooda
(2013) - Oldboy
(2013) - Jasmíniny slzy
(2013) - Fading Gigolo
(2012) - Zabít tiše
(2011) - Zpověď (TV seriál)
(2011) - Roasted: America Under the Influence
(2011) - Někde dnes večer
(2011) - Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
(2010) - Vášeň
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Scaring the Fish
(2008) - Tvrdé palice
(2008) - Nouzový východ
(2007) - The Bronx Is Burning (TV seriál)
(2005) - Ta známá Bettie Page
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Hoši z Bristolu
(2003) - Queens Supreme (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2000) - Malá mořská víla II: Návrat do moře
(2000) - King of the Open Mic's
(2000) - Dinosaurus
(2000) - Behind the Seams
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Přeber si to
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - Ještě blbější
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Arnoldovy patálie (TV seriál)
(1995) - Rychlejší než vítr
(1995) - The Adventures of Hyperman (TV seriál)
(1994) - Ed Wood
(1994) - Cosbyho případy (TV seriál)
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Kromaňonec (TV seriál)
(1992) - Newsies
(1990) - Help Save Planet Earth
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.6.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Max Casella 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Max Casella - herec

se narodil 6.6.1967 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Max Casella

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Max Casella
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
15°05’
 
LunaLuna:
Býk
25°28’
 
MerkurMerkur:
Rak
8°16’
 
VenušeVenuše:
Rak
29°47’
 
MarsMars:
Váhy
15°45’
 
JupiterJupiter:
Lev
2°24’
 
SaturnSaturn:
Beran
10°32’
 
UranUran:
Panna
20°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°22’
R
PlutoPluto:
Panna
17°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°01’
R
Černá LunaLilith:
Beran
18°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »