Max Perlich wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Max Perlich

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cleveland, Ohio
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Max Perlich - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.3.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Max Perlich 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Max Perlich
datum narození 28.3.1968
(herec, instagram)

Max Perlich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tar
(2014) - Bullet
(2012) - Night of the Templar
(2011) - InSight
(2008) - Žízeň po krvi
(2008) - Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
(2008) - Ninja Cheerleaders
(2007) - Jízda s Elvisem
(2006) - 13 Graves
(2006) - Sedm mumií
(2006) - Punk Love
(2006) - Darwinovy ceny
(2005) - The Nickel Children
(2005) - The City They Fell
(2004) - The Grey
(2004) - DinoCroc
(2003) - Ztracené
(2003) - The Watermelon Heist
(2003) - Sol Goode
(2002) - Three Days of Rain
(2002) - The Johnny Chronicles
(2002) - Divoká krev
(2001) - Kokain
(2001) - Early Bird Special
(2000) - Stanley's Gig
(2000) - Ropewalk
(2000) - Nezávislý
(2000) - Net Worth
(2000) - Homicide: The Movie
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Dvojník
(1999) - Ugly Naked People
(1999) - Lansky
(1999) - Honička na chlapa
(1999) - Freeway II: Confessions of a Trickbaby
(1999) - Dům na Haunted Hill
(1998) - Sbohem lásko
(1998) - Někdy se vracejí 3
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Avenged
(1997) - Útěk z inferna
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Protitah
(1997) - Pravda a lež
(1997) - Gummo
(1997) - Bojovník
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Nádherný holky
(1996) - Livers Ain't Cheap
(1996) - Líbánky bez ženicha
(1996) - Hrob
(1995) - Násilník
(1995) - Georgia
(1994) - V zajetí rocku
(1994) - Maverick
(1994) - Dead Beat
(1994) - Cityscrapes: Los Angeles
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Včera narození
(1993) - Cliffhanger
(1992) - Cruise Control
(1991) - Sen lásky
(1991) - Řezníkova žena
(1991) - Opojení
(1990) - Ryzí riziko
(1990) - Horseplayer
(1989) - Jdi do toho!
(1989) - Flákač
(1989) - Cesta domů
(1989) - Anatomie pana člověka
(1988) - Vibrace
(1988) - Plain Clothes
(1987) - Láska není v ceně
(1987) - In the Mood
(1987) - Home Fires
(1987) - The Allnighter
(1986) - Volný den Ferrise Buellera

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Max Perlich 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Max Perlich - herec

se narodil 28.3.1968 ve městě Cleveland, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Max Perlich

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Max Perlich
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
7°52’
 
LunaLuna:
Beran
2°48’
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°38’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°56’
 
MarsMars:
Býk
0°22’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°44’
R
SaturnSaturn:
Beran
14°24’
 
UranUran:
Panna
26°42’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°17’
R
PlutoPluto:
Panna
21°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°21’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°51’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°46’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »