Maxim Mehmet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maxim Mehmet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kassel
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec

Maxim Mehmet - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.7.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maxim Mehmet 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Maxim Mehmet
datum narození 2.7.1975
(herec, instagram)

Maxim Mehmet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Berlin Metanoia
(2015) - Tatort - Niedere Instinkte
(2015) - Tatort - Blutschuld
(2015) - Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern
(2015) - Moje malá sestra
(2015) - Im Namen meines Sohnes
(2015) - Heidi
(2015) - Engel unter Wasser. Ein Nordseekrimi
(2015) - Der Maskenmann
(2014) - Telekommander
(2014) - Tatort - Türkischer Honig
(2014) - Tatort - Frühstück für immer
(2014) - Tatort - Das verkaufte Lächeln
(2014) - Skryté touhy
(2014) - Neufeld, mitkommen!
(2014) - Let's go!
(2014) - Die Fahnderin
(2013) - Válka generací
(2013) - Der Tote auf dem Eis
(2013) - Tatort - Schwarzer Afghane
(2013) - Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst
(2013) - Sputnik
(2013) - Männertreu
(2013) - Aschenbrödel und der gestiefelte Kater
(2012) - Westerland
(2012) - Tatort - Todesschütze
(2012) - Tatort - Todesbilder
(2012) - Tatort - Kinderland
(2012) - Deckname Luna (TV seriál)
(2011) - Wintertochter
(2011) - Tatort - Rendezvous mit dem Tod
(2011) - Tatort - Nasse Sachen
(2011) - Srdce mužů... a jedna opravdová láska
(2011) - Im falschen Leben
(2011) - Faust
(2011) - Dobrý soused
(2010) - Tatort - Schön ist anders
(2010) - Tatort - Heimwärts
(2010) - Tatort - Absturz
(2010) - Fasten à la Carte
(2009) - 66/67 - Fairplay war gestern
(2009) - Mužská srdce
(2009) - Místo činu - Holčičky
(2009) - Místo činu - Falešný život
(2009) - Místo činu - Černý Petr
(2009) - Liebe Mauer
(2009) - Chytrá horákyně
(2009) - Es kommt der Tag
(2008) - U-900
(2008) - Rudý baron
(2008) - Noc před očima
(2008) - Místo činu - Trest smrti
(2008) - Místo činu - Ničí dítě
(2008) - Místo činu - Neúplatný
(2008) - Fleisch ist mein Gemüse
(2008) - Ein Job
(2006) - Vater Undercover - Im Auftrag der Familie
(2006) - Der Untergang der Pamir
(2006) - Atome
(2005) - NVA
(2004) - Die Stunde der Offiziere
(2002) - 40. okrsek (TV seriál)
(2001) - Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
(1998) - In aller Freundschaft (TV seriál)
(1986) - Großstadtrevier (TV seriál)
(1970) - Místo činu (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.7.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maxim Mehmet 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maxim Mehmet - herec

se narodil 2.7.1975 ve městě Kassel
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maxim Mehmet

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Maxim Mehmet
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
9°59’
 
LunaLuna:
Beran
18°54’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°50’
 
VenušeVenuše:
Lev
24°33’
 
MarsMars:
Býk
0°57’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°47’
 
SaturnSaturn:
Rak
20°48’
 
UranUran:
Váhy
28°22’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
6°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°55’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
16°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°46’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »