Mayo Whitman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mayo Whitman
(Whitman B. Mayo)

Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
22.5.2001 (Příčina: Infarkt)

Mayo Whitman (Whitman Mayo) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.11.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mayo Whitman 2019, 2020 - Wikipedie info)

Mayo Whitman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Bojkot
(1999) - Waterproof
(1996) - Mys (TV seriál)
(1996) - Kenan & Kel (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Zlatý poklad Herodese Velikého
(1992) - You Must Remember This
(1992) - Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Love & War (TV seriál)
(1991) - Pacific Station (TV seriál)
(1991) - Chlapci ze sousedství
(1990) - This Old Man
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Good Grief (TV seriál)
(1989) - Family Matters (TV seriál)
(1988) - The Van Dyke Show (TV seriál)
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1987) - Duet (TV seriál)
(1986) - You Again? (TV seriál)
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Hell Town (TV seriál)
(1985) - Hell Town
(1985) - The Grand Baby
(1985) - And the Children Shall Lead
(1983) - Whiz Kids (TV seriál)
(1983) - Taxikáři
(1983) - The Best of Times (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Of Mice and Men
(1981) - Mr. Merlin (TV seriál)
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1980) - Sanford (TV seriál)
(1979) - Žena v ringu
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1978) - A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
(1977) - Sanford Arms (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1976) - That's Cat (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Grady (TV seriál)
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1966) - The Black Klansman

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.11.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mayo Whitman 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 15.11.1930 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mayo Whitman

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Mayo Whitman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
22°24’
 
LunaLuna:
Panna
18°30’
 
MerkurMerkur:
Štír
27°17’
 
VenušeVenuše:
Střelec
3°52’
R
MarsMars:
Lev
10°42’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°25’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
8°37’
 
UranUran:
Beran
11°58’
R
NeptunNeptun:
Panna
5°37’
 
PlutoPluto:
Rak
20°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°04’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
0°37’
 
CheirónCheirón:
Býk
16°08’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »