Meg Wyllie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Meg Wyllie
(Margaret Gillespie Wyllie)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Meg Wyllie - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.2.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Meg Wyllie 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Meg Wyllie
datum narození 15.2.1917
(herečka, instagram)

Meg Wyllie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Delta (TV seriál)
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1990) - The Fanelli Boys (TV seriál)
(1989) - Super sázka
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Family Matters (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1989) - Adam 12 (TV seriál)
(1987) - Zátah
(1987) - Nothing in Common (TV seriál)
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1986) - Vůbec nic společného
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Mr. Belvedere (TV seriál)
(1985) - Misfits of Science (TV seriál)
(1985) - Hollywoodské ženy (TV seriál)
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Poslední hvězdný bojovník
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Brothers (TV seriál)
(1983) - Second Thoughts
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1981) - Goldie and the Boxer Go to Hollywood
(1980) - Zuřivost
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Elvis Presley
(1979) - Better Late Than Never
(1979) - Benson (TV seriál)
(1979) - The Associates (TV seriál)
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1977) - Bunco
(1976) - Rtěnka
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1976) - City of Angels (TV seriál)
(1975) - Bronk (TV seriál)
(1975) - Babe
(1974) - The Tribe
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Our Time
(1974) - Death Sentence
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Search (TV seriál)
(1972) - Movin' On
(1972) - Ghost Story (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1972) - Banyon (TV seriál)
(1971) - Vanishing Point
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1969) - Then Came Bronson (TV seriál)
(1969) - The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
(1969) - Room 222 (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1967) - Pan Fitzwilly
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - Star Trek: Klec
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - The Rounders (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1964) - Marnie
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Beauty and the Beast
(1961) - The Flight That Disappeared
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Law and Mr. Jones (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Lawless Years (TV seriál)
(1959) - Hennesey (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Steve Canyon (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1952) - Mister Peepers (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.2.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Meg Wyllie 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Meg Wyllie - herečka

se narodila 15.2.1917 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Meg Wyllie

Dnes se narodili
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


Meg Wyllie
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
26°15’
 
LunaLuna:
Střelec
1°28’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
0°24’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°44’
 
MarsMars:
Vodnář
29°09’
 
JupiterJupiter:
Býk
0°27’
 
SaturnSaturn:
Rak
24°57’
R
UranUran:
Vodnář
20°04’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°53’
R
PlutoPluto:
Rak
2°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
17°57’
R
Černá LunaLilith:
Lev
11°04’
 
CheirónCheirón:
Ryby
24°05’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elisabeth Shue
(*1963) herečka

Spojené státy Carole Lombard
(*1908) herečka

Velká Británie Ioan Gruffudd
(*1973) herec

Česká republika Petr Jarchovský
(*1966) scénárista, dramaturg

Česká republika Tereza Kerndlová
(*1986) zpěvačka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Jacques Offenbach
(*1819 - 1880) skladatel

Spojené státy Steve Jobs
(*1955 - 2011) podnikatel, spoluzakladatel firem Apple a Pixar

Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834 - 1904) francouzský sochař a architekt

Polsko Svatá Maria Faustyna Kowalska
(*1905 - 1938) řeholnice, mystička, prohlášena za svatou 30. dubna 2000

Mexiko Silvestre Revueltas
(*1899 - 1940) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »