Mekhi Phifer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mekhi Phifer
(Mekhi Thira Phifer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec, režisér

Mekhi Phifer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.12.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mekhi Phifer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mekhi Phifer
datum narození 29.12.1974
(herec, režisér, instagram)

Mekhi Phifer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Vieques
(2016) - Secret City (TV seriál)
(2016) - Roots (TV seriál)
(2016) - Pandemic
(2015) - Rezistence
(2015) - A Talent for Trouble
(2015) - Asher
(2014) - Divergence
(2014) - A Day Late and a Dollar Short
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Suspect
(2013) - The Love Section
(2011) - Pravá tvář
(2011) - Husbands (TV seriál)
(2011) - Flypaper
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - Previously On: E.R.
(2009) - A Day in the Life
(2009) - Anatomie lži (TV seriál)
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Nora's Hair Salon II
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Společné Vánoce
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2006) - Pokouřeníčko
(2005) - The MC: Why We Do It
(2005) - Tajemná vražda
(2004) - With All Deliberate Speed
(2004) - Úsvit mrtvých
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Making of '8 Mile'
(2003) - Battle Rhyme for Reel Time
(2003) - Honey
(2002) - Eminem: Lose Yourself (hudební videoklip)
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - 8. míle
(2002) - Zákon gangu
(2002) - The Other Brother
(2001) - Píseň pro Briana
(2001) - "O"
(2001) - Impostor: Živá zbraň
(2001) - Head Games
(2001) - Carmen: hip-hopera
(2000) - Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt
(2000) - Drsnej Shaft
(1999) - An Invited Guest
(1999) - Hodiny před popravou
(1998) - Zločin a trest v New York City
(1998) - Tajemství loňského léta 2: Rok poté
(1997) - Subway Stories: Tales from the Underground
(1997) - Ona a on
(1997) - Duch rodiny
(1996) - Bláznivá škola
(1995) - Letci z Tuskegee
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Pohotovost (TV seriál)

Mekhi Phifer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mekhi Phifer - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Malinda Williams - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1973) Claudia Jordan

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.12.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mekhi Phifer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mekhi Phifer - herec, režisér

se narodil 29.12.1974 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mekhi Phifer

Dnes se narodili
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Mekhi Phifer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
7°23’
 
LunaLuna:
Rak
12°01’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
12°59’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
20°14’
 
MarsMars:
Střelec
13°10’
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°54’
 
SaturnSaturn:
Rak
16°04’
R
UranUran:
Štír
1°47’
 
NeptunNeptun:
Střelec
10°20’
 
PlutoPluto:
Váhy
9°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°43’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
25°44’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°57’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Stephen Boyd
(*1931 - 1977) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908 - 1990) herec

Pákistán Raj Kapoor
(*1924 - 1988) režisér indických filmů

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807 - 1882) vůdce vlastenců v partyzánské válce

Spojené státy Bo Diddley
(*1928 - 2008) zpěvák, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »