Mel Blanc wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mel Blanc
(Melvin Jerome Blank)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
10.7.1989 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
herec

Mel Blanc - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
30.5.1908 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mel Blanc 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Mel Blanc
datum narození 30.5.1908
(herec, instagram)

Mel Blanc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - I Tawt I Taw a Puddy Tat
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(1998) - Quest for Camelot Sing-Alongs
(1998) - Marvin the Martian & K9: 50 Years on Earth
(1998) - Looney Tunes Sing-Alongs
(1996) - The Bugs n' Daffy Show (TV seriál)
(1995) - That's Warner Bros.! (TV seriál)
(1994) - Flintstoneovi
(1994) - Alapalooza: The Videos
(1992) - Bugs Bunny's Creature Features
(1991) - Bugs Bunny's Overtures to Disaster
(1990) - Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends (TV seriál)
(1990) - Jetsonovi
(1989) - Fifty Years of Bugs Bunny in 3 1/2 Minutes
(1989) - Bugs Bunny's Wild World of Sports (TV seriál)
(1988) - Rockin with Judy Jetson
(1988) - Quackbusters kačera Daffyho
(1988) - The Night of the Living Duck
(1988) - Falešná hra s králíkem Rogerem
(1987) - Sparkyho kouzelné piano
(1987) - Jak Tryskáčovi potkali Flintstoneovy
(1987) - The Duxorcist
(1986) - Heathcliff: The Movie
(1986) - The Bugs Bunny and Tweety Show (TV seriál)
(1985) - The Jetsons Christmas Carol
(1985) - The Bugs Bunny/Looney Tunes Comedy Hour (TV seriál)
(1984) - Heathcliff & the Catillac Cats (TV seriál)
(1983) - Kačer Daffy: Fantastický ostrov
(1983) - The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
(1982) - Vánoční dovádění Médi Bédi
(1982) - Tisíc a jedna králičí pohádka
(1982) - Bugs Bunny's Mad World of Television
(1981) - Wind-Up Wilma
(1981) - Trollkins (TV seriál)
(1981) - The Sylvester & Tweety, Daffy & Speedy Show (TV seriál)
(1981) - Honičky králička Bugse
(1981) - Flintstones: Jogging Fever
(1981) - The Flintstones: Fred's Final Fling
(1981) - Bugs Bunny: All-American Hero
(1980) - The Yolks On You
(1980) - Spaced Out Bunny
(1980) - Soup or Sonic
(1980) - Portrait of the Artist as a Young Bunny
(1980) - Murder Can Hurt You
(1980) - Kocour Cliff (TV seriál)
(1980) - The Chocolate Chase
(1980) - Fred's Final Fling
(1980) - The Flintstones' New Neighbors
(1980) - The Flintstone Comedy Show (TV seriál)
(1980) - Duck Dodgers a návrat do poloviny 25. století
(1980) - Daffy Flies North
(1980) - Daffy Duck's Thanks-for-Giving
(1980) - Daffy Duck's Easter Show
(1980) - Bugs Bunny's Bustin' Out All Over
(1980) - The Bugs Bunny Mystery Special
(1979) - Valentýn králíčka Bugse
(1979) - The New Fred and Barney Show (TV seriál)
(1979) - Fright Before Christmas
(1979) - Fred and Barney Meet the Thing (TV seriál)
(1979) - Fred and Barney Meet the Shmoo (TV seriál)
(1979) - The Flintstones Meet Rockula and Frankenstone
(1979) - The Flintstones Little Big League
(1979) - Bugs Bunny's Looney Christmas Tales
(1979) - Bugs Bunny's Christmas Carol
(1979) - The Bugs Bunny Mother's Day Special
(1979) - Buck Rogers in the 25th Century
(1979) - Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
(1979) - Blízká setkání ztřeštěného druhu
(1978) - Yogi's Space Race (TV seriál)
(1978) - How Bugs Bunny Won the West
(1978) - Galaxy Goof-Ups (TV seriál)
(1978) - The Daffy Duck Show (TV seriál)
(1978) - A Connecticut Rabbit in King Arthur's Court
(1978) - Bugs Bunny's Thanksgiving Diet
(1978) - Bugs Bunny's Howl-Oween Special
(1978) - The Bugs Bunny/Road Runner Show (TV seriál)
(1977) - Velikonoční taškařice Králíčka Bugse
(1977) - Scoobyho hvězdná olympiáda (TV seriál)
(1977) - Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
(1977) - A Flintstone Christmas
(1977) - Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
(1977) - Bugs Bunny in Space
(1976) - The Sylvester & Tweety Show (TV seriál)
(1976) - Carnival of the Animals
(1975) - Yankee Doodle Cricket
(1974) - Návrat do země Oz
(1973) - Yogi's Gang (TV seriál)
(1973) - A Very Merry Cricket
(1973) - Speed Buggy (TV seriál)
(1973) - Scalawag
(1973) - The Cricket in Times Square
(1972) - A Political Cartoon
(1972) - The Flintstones Comedy Hour (TV seriál)
(1972) - Daffy Duck and Porky Pig Meet the Groovie Goolies
(1972) - The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
(1971) - Sabrina, the Teenage Witch (TV seriál)
(1971) - Lippy the Lion (TV seriál)
(1971) - How's Your Love Life?
(1971) - Curiosity Shop (TV seriál)
(1970) - Where's Huddles (TV seriál)
(1970) - Tales of Washington Irving
(1970) - The Phantom Tollbooth
(1970) - Pat Paulsen's Half a Comedy Hour (TV seriál)
(1970) - Lancelot Link/Secret Chimp (TV seriál)
(1970) - Jack Benny's Twentieth Anniversary Special
(1969) - Here Comes the Grump (TV seriál)
(1969) - The Great Carrot-Train Robbery
(1969) - Dobrodružství Penelopy Pitstopové (TV seriál)
(1968) - Skyscraper Caper
(1968) - See Ya Later Gladiator
(1968) - Chimp & Zee
(1968) - Bunny and Claude: We Rob Carrot Patches
(1968) - The Bugs Bunny/Road Runner Hour (TV seriál)
(1967) - Trable se surfováním
(1967) - Tom a tajná kamera
(1967) - The Spy Swatter
(1967) - Speedy Ghost to Town
(1967) - Sláva pokroku a mechanizaci
(1967) - Rodent to Stardom
(1967) - Quacker Tracker
(1967) - Prasátko Porky: Veselé příhody prasátka smolaře
(1967) - Noční můra
(1967) - Myš detektiv
(1967) - The Music Mice-Tro
(1967) - Kočka a její kopie
(1967) - Go Away Stowaway
(1967) - Fiesta Fiasco
(1967) - Daffy's Diner
(1967) - The Atom Ant/Secret Squirrel Show (TV seriál)
(1967) - Abbott & Costello (TV seriál)
(1966) - What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This?
(1966) - Tom neschopný lyžař
(1966) - A Taste of Catnip
(1966) - Swing Ding Amigo
(1966) - A Squeak in the Deep
(1966) - Souboj
(1966) - Snow Excuse
(1966) - The Road Runner Show (TV seriál)
(1966) - Náměsíčný Jerry
(1966) - Mucho Locos
(1966) - Mexican Mousepiece
(1966) - The Jack Benny Hour
(1966) - Feather Finger
(1966) - Daffy Rents
(1966) - Člověk zvaný Flintstone
(1966) - Biograf
(1966) - The Astroduck
(1966) - A-Haunting We Will Go
(1965) - Zip Zip Hooray!
(1965) - The Wild Chase
(1965) - Well Worn Daffy
(1965) - V područí kočky
(1965) - Tom-ická energie
(1965) - Tease for Two
(1965) - Sladký myší život
(1965) - Sinbad Jr. (TV seriál)
(1965) - The Secret Squirrel Show (TV seriál)
(1965) - Rok myši
(1965) - Roadrunner A Go-Go
(1965) - Pickled Pink
(1965) - Myš kouzelník
(1965) - Moby Duck
(1965) - Kdo se směje naposled
(1965) - Kachna na lovu
(1965) - It's Nice to Have a Mouse Around the House
(1965) - Chili Corn Corny
(1965) - Go Go Amigo
(1965) - Crow's Fete
(1965) - Corn on the Cop
(1965) - Cats and Bruises
(1965) - Assault and Peppered
(1964) - Třeskutý mráz
(1964) - Trouble Bruin
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - Seńorella and the Glass Huarache
(1964) - Road to Andalay
(1964) - The Porky Pig Show (TV seriál)
(1964) - The Peter Potamus Show (TV seriál)
(1964) - Peter Potamus and His Magic Flying Balloon (TV seriál)
(1964) - Pancho's Hideaway
(1964) - Nuts and Volts
(1964) - Neústupný Jerry
(1964) - Mnoho povyku kolem lovení myší
(1964) - Mister Magoo (TV seriál)
(1964) - A Message to Gracias
(1964) - Méďa Béďa
(1964) - The Magilla Gorilla Show (TV seriál)
(1964) - Líbej mne, hlupáčku
(1964) - Kačer na Klondiku
(1964) - Je ta myš doktor?
(1964) - Hawaiian Aye Aye
(1964) - Freudy Cat
(1964) - Falešný králík
(1964) - Dumb Patrol
(1964) - Doktor Čertík a pan Králík
(1964) - Bear Knuckles
(1964) - Bear Hug
(1964) - Bartholomew Versus the Wheel
(1963) - Woolen Under Where
(1963) - The Unmentionables

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.5.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mel Blanc 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mel Blanc - herec

se narodil 30.5.1908 ve městě San Francisco, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mel Blanc

Dnes se narodili
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


Mel Blanc
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
8°38’
 
LunaLuna:
Blíženci
12°56’
 
MerkurMerkur:
Rak
0°26’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°52’
 
MarsMars:
Rak
5°08’
 
JupiterJupiter:
Lev
8°46’
 
SaturnSaturn:
Beran
7°55’
 
UranUran:
Kozoroh
16°18’
R
NeptunNeptun:
Rak
13°15’
 
PlutoPluto:
Blíženci
23°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°30’
R
Černá LunaLilith:
Lev
16°26’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°22’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elisabeth Shue
(*1963) herečka

Spojené státy Carole Lombard
(*1908) herečka

Velká Británie Ioan Gruffudd
(*1973) herec

Česká republika Petr Jarchovský
(*1966) scénárista, dramaturg

Česká republika Tereza Kerndlová
(*1986) zpěvačka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Jacques Offenbach
(*1819 - 1880) skladatel

Spojené státy Steve Jobs
(*1955 - 2011) podnikatel, spoluzakladatel firem Apple a Pixar

Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834 - 1904) francouzský sochař a architekt

Polsko Svatá Maria Faustyna Kowalska
(*1905 - 1938) řeholnice, mystička, prohlášena za svatou 30. dubna 2000

Mexiko Silvestre Revueltas
(*1899 - 1940) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »