Mel Ferrer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mel Ferrer
(Melchor Gaston Ferrer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Elberon
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Mel Ferrer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.8.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mel Ferrer 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Mel Ferrer
datum narození 25.8.1917
(herec, instagram)

Mel Ferrer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Starring - Taina Elg
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1996) - Kateřina Veliká
(1993) - Audrey Hepburn Remembered
(1989) - Wild Jack (TV seriál)
(1989) - Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night
(1989) - Eye of the Widow
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1986) - Petr Veliký (TV seriál)
(1986) - Outrage!
(1986) - Dream West (TV seriál)
(1985) - Zvedený
(1984) - Ingrid
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Tenero tramonto, Un
(1982) - Tisíc miliard dolarů
(1982) - Jeden střevíc znamená vraždu
(1982) - Die Jäger
(1981) - Lili Marleen
(1981) - Behind the Screen (TV seriál)
(1980) - Velký útok zombies
(1980) - Top of the Hill
(1980) - Sežrána zaživa
(1980) - The Memory of Eva Ryker
(1980) - Fugitive Family
(1980) - Buitres sobre la ciudad
(1979) - The Visitor
(1979) - Řeka velkého krokodýla
(1979) - Ostrov rybích mužů
(1978) - Zwischengleis
(1978) - Princ ze severu
(1978) - L'Immoralità
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Gabbiani volano basso, I
(1978) - The Fifth Floor
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1978) - Báječný kapitán Nemo
(1977) - Válka gangů
(1977) - Sharon: Portrait of a Mistress
(1977) - Sežráni zaživa
(1977) - La Ragazza dal pigiama giallo
(1977) - Hi-Riders
(1976) - Černý korzár
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1975) - La Polizia accusa: il servizio segreto uccide
(1975) - Das Netz
(1975) - Morte sospetta di una minorenne
(1975) - Brannigan
(1974) - L'Anticristo
(1973) - Tenafly (TV seriál)
(1973) - La chica del Molino Rojo
(1973) - Columbo: Rekviem pro padající hvězdu
(1973) - Carola
(1971) - A Time for Loving
(1966) - Le Greco
(1964) - El Señor de La Salle
(1964) - Paříž v letním parnu
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Lancieri neri, I
(1962) - Ďábel a desatero
(1961) - Zákon války
(1960) - L'Homme à femmes
(1960) - The Hands of Orlac
(1960) - A umřít z rozkoše
(1959) - The World, the Flesh and the Devil
(1958) - Fräulein
(1957) - The Vintage
(1957) - The Sun Also Rises
(1956) - Vojna a mír
(1956) - Elena a muži
(1955) - Oh... Rosalinda!!
(1954) - Proibito
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1953) - Saadia
(1953) - Lili
(1953) - Knights of the Round Table
(1952) - Scaramouche
(1952) - Ranč zločinců
(1951) - The Brave Bulls
(1950) - Born to Be Bad
(1949) - Lost Boundaries
(1947) - Uprchlík

Mel Ferrer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mel Ferrer - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1929) Audrey Hepburn - manželka

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.8.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mel Ferrer 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mel Ferrer - herec

se narodil 25.8.1917 ve městě Elberon, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mel Ferrer

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Mel Ferrer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
1°41’
 
LunaLuna:
Štír
28°07’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°50’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°35’
 
MarsMars:
Rak
18°37’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
9°26’
 
SaturnSaturn:
Lev
7°49’
 
UranUran:
Vodnář
21°19’
R
NeptunNeptun:
Lev
5°37’
 
PlutoPluto:
Rak
5°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
7°50’
R
Černá LunaLilith:
Panna
2°20’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°47’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »