Mel Smith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mel Smith
(Melvyn Kenneth Smith)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chiswick
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
19.7.2013 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, herec

Mel Smith - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
3.12.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mel Smith 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Mel Smith
datum narození 3.12.1952
(režisér, herec, instagram)

Mel Smith - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mel Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Dancing on the Edge (TV seriál)
(2011) - My Angel
(2007) - The Riddle
(2007) - Consenting Adults
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2006) - Slečna Marplová: Sittafordská záhada
(2005) - The Apprentice
(2004) - Podfukáři (TV seriál)
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - The Sketch Show Story (TV seriál)
(1999) - The Not the Nine O'Clock News Story
(1998) - A Royal Birthday Celebration
(1998) - Live from the Lighthouse
(1997) - Jobs for the Boys
(1997) - An Audience with Elton John
(1996) - The Nose at Ten
(1996) - Večer tříkrálový
(1995) - Comic Relief: Behind the Nose
(1995) - Some Interesting Facts About Peter Cook
(1994) - Milner
(1994) - From the Horse's Mouth
(1994) - Art Deco Detective
(1992) - Půjčovna mozků
(1991) - Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
(1990) - Wilt
(1989) - The Wolves of Willoughby Chase
(1989) - The Tall Guy
(1989) - Smith and Jones in Small Doses (TV seriál)
(1989) - A Night of Comic Relief 2
(1988) - Colin's Sandwich (TV seriál)
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1987) - The World According to Smith & Jones (TV seriál)
(1987) - Princezna Nevěsta
(1985) - Live Aid (koncert)
(1985) - Number One
(1985) - Neklidní rodáci
(1985) - Morons from Outer Space
(1985) - Bláznivá dovolená v Evropě
(1984) - Alas Smith & Jones (TV seriál)
(1983) - Vražedné území
(1983) - Bullshot
(1982) - Muck and Brass (TV seriál)
(1981) - Fundamental Frolics
(1981) - The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
(1980) - Smith and Goody (TV seriál)
(1980) - Babylon
(1979) - Žádné zprávy v devět (TV seriál)
(1979) - Bloody Kids
(1978) - Pán prstenů
(1976) - The Hills of Heaven

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.12.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mel Smith 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mel Smith - režisér, herec

se narodil 3.12.1952 ve městě Chiswick, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mel Smith

Dnes se narodili
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Mel Smith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
11°16’
 
LunaLuna:
Rak
4°39’
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°11’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°18’
 
MarsMars:
Vodnář
8°54’
 
JupiterJupiter:
Býk
12°46’
R
SaturnSaturn:
Váhy
23°59’
 
UranUran:
Rak
17°51’
R
NeptunNeptun:
Váhy
23°07’
 
PlutoPluto:
Lev
23°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
15°35’
R
Černá LunaLilith:
Lev
27°43’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°53’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Max von Sydow
(*1929 - 2020) herec

Česká republika Tomáš Holý
(*1968 - 1990) herec

Německo Ferdinand von Zeppelin
(*1838 - 1917) konstuktér vzducholodí

Spojené státy Raymond Fernandez
(*1914 - 1951) sériový vrah z dvojice The Lonely Hearts Killers

Spojené státy Martha Beck
(*1920 - 1951) sériová vražedkyně z dvojice The Lonely Hearts Killers



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »