Mel Stuart wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mel Stuart
(Stewart Solomon)

Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Mel Stuart - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
2.9.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mel Stuart 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Mel Stuart
datum narození 2.9.1928
(režisér, instagram)

Mel Stuart - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - The Hobart Shakespeareans
(2004) - Louise Glück: The Poet's View
(2003) - W. S. Merwin: The Poet's View
(2003) - John Ashbery: The Poet's View
(2002) - Still Perfect: 20 Unforgettable Photographs
(2001) - Seeing Stars... with Hy Gardner
(2001) - BBC: A Window on the World
(2001) - Anthony Hecht: The Poet's View
(2000) - Running on the Sun: The Badwater 135
(1998) - AFI's 100 Years... 100 Movies: The Wilder Shores of Love
(1988) - With Peter Beard in Africa: Last Word from Paradise
(1987) - Happy Anniversary 007: 25 Years of James Bond
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1983) - Casablanca (TV seriál)
(1981) - Bílí lvi
(1980) - The Chisholms (TV seriál)
(1980) - Sophia Loren: Her Own Story
(1979) - The Triangle Factory Fire Scandal
(1978) - Ruby and Oswald
(1978) - Dobrmani připraveni k smrti
(1976) - Life Goes to the Movies
(1976) - Brenda Starr
(1975) - Welcome Back, Kotter (TV seriál)
(1974) - Up from the Ape
(1974) - Love from A to Z
(1973) - Wattstax
(1973) - Here We Go Again (TV seriál)
(1972) - One Is a Lonely Number
(1971) - Pan Wonka a jeho čokoládovna
(1970) - The Unfinished Journey of Robert Kennedy
(1970) - Miluji svojí ženu
(1969) - Making of the President 1968
(1969) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1968) - Sophia: A Self-Portrait
(1967) - A Nation of Immigrants
(1966) - Wall Street: Where the Money Is
(1966) - The Making of a President: 1964
(1966) - China: Roots of Madness
(1965) - The Way Out Men
(1965) - Time-Life Specials: The March of Time (TV seriál)
(1964) - Čtyři dny v listopadu
(1963) - The Making of the President 1960
(1963) - Hollywood and the Stars (TV seriál)
(1963) - Biography of a Rookie: The Willie Davis Story
(1962) - D-Day June 6, 1944
(1961) - The Rafer Johnson Story
(1961) - Biography (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.9.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mel Stuart 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mel Stuart - režisér

datum narození 2.9.1928 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mel Stuart

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Mel Stuart
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
9°44’
 
LunaLuna:
Beran
10°56’
 
MerkurMerkur:
Panna
24°50’
 
VenušeVenuše:
Panna
26°57’
 
MarsMars:
Blíženci
14°44’
 
JupiterJupiter:
Býk
10°24’
R
SaturnSaturn:
Střelec
12°43’
 
UranUran:
Beran
6°24’
R
NeptunNeptun:
Lev
29°19’
 
PlutoPluto:
Rak
17°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°38’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
0°57’
 
CheirónCheirón:
Býk
10°00’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »