Michael Byrne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Byrne

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

Michael Byrne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.11.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Byrne 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Michael Byrne
datum narození 7.11.1943
(herec, instagram)

Michael Byrne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Terror Island
(2015) - Mortdecai: Grandiózní případ
(2015) - Harry Price: Ghost Hunter
(2013) - Lightfields (TV seriál)
(2013) - Frankie (TV seriál)
(2013) - Diana
(2012) - Rocket's Island (TV seriál)
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - Krev: Poslední upír
(2008) - Honest (TV seriál)
(2007) - Kainovo znamení
(2004) - Návrat tanečního mistra
(2003) - Křivák
(2002) - Sunday
(2002) - Nejhorší obavy
(2002) - Helen West (TV seriál)
(2002) - Gangy New Yorku
(2001) - Mušketýr
(2001) - Mlhy Avalonu
(2000) - Životní zkouška
(2000) - Bojiště Země: Sága roku 3000
(1999) - Mauá: O Imperador e O Rei
(1998) - This Is My Father
(1998) - Nadaný žák
(1998) - Imogen's Face
(1998) - Hornblower - Rovná šance
(1998) - Gangsteři z Atlantic City
(1997) - Zítřek nikdy neumírá
(1997) - Vraždy prokletých
(1997) - Svatý
(1997) - Øen i Fuglegaden
(1996) - Smrtící plavba
(1996) - No Bananas (TV seriál)
(1995) - Statečné srdce
(1995) - Oliver's Travels (TV seriál)
(1995) - Infiltrátor
(1995) - Devil's Advocate
(1994) - Hildegard of Bingen
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Sharpova rota
(1994) - Sharpova čest
(1994) - Nostradamus
(1994) - A Few Short Journeys of the Heart
(1992) - Running Late
(1992) - Atonement
(1991) - The Orchid House (TV seriál)
(1991) - Mörderische Entscheidung
(1991) - Advocates I
(1990) - Spi sladce, drahá ženo
(1990) - Atentát na Hitlera
(1989) - Indiana Jones a Poslední křížová výprava
(1988) - Shake Hands Forever
(1988) - Buster
(1987) - The Happy Valley
(1986) - The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
(1986) - A Sort of Innocence (TV seriál)
(1986) - Jistě, pane premiére (TV seriál)
(1985) - The Good Father
(1984) - Závod se smrtí
(1984) - Oedipus the King
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1983) - The Two Gentlemen of Verona
(1983) - Šarlatový a černý
(1983) - Richard III.
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1982) - Man and Superman
(1980) - Silence of the Sea
(1979) - Kids (TV seriál)
(1979) - Coming Out
(1978) - Oddíl 10 z Navarone
(1978) - Dotek Medusy
(1978) - The Devil's Crown (TV seriál)
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Gentleman samotář
(1976) - Orel přistál
(1975) - Nevhodné chování
(1975) - If It's a Man, Hang Up!
(1974) - Vampyres
(1974) - Butley
(1972) - Jindřich VIII. a jeho šest žen
(1967) - The Image
(1963) - The Scarlet Blade

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.11.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Byrne 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Byrne - herec

se narodil 7.11.1943 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Byrne

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Michael Byrne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
14°12’
 
LunaLuna:
Ryby
15°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
12°22’
 
VenušeVenuše:
Panna
27°51’
 
MarsMars:
Blíženci
21°27’
R
JupiterJupiter:
Lev
25°00’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°53’
R
UranUran:
Blíženci
7°44’
R
NeptunNeptun:
Váhy
3°17’
 
PlutoPluto:
Lev
8°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°04’
R
Černá LunaLilith:
Lev
18°32’
 
CheirónCheirón:
Panna
13°09’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »