Michael Mendl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Mendl
(Michael Sandrock)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.4. 1944 - 07:30h
Místo:
Lünen
Země:
Věk:
78 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Michael Mendl - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gregor (A)
Datum narození a čas (místní čas):
20.4.1944 - 07:30  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.4.1944 - 05:30  
DE, Lünen:
51°36' s.š., 7°32' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Mendl 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Michael Mendl
datum narození 20.4.1944
(herec, instagram)

Michael Mendl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Fritz Lang
(2016) - Böser Wolf
(2015) - Halbe Brüder
(2015) - Ein Starkes Team - Tödliches Vermächtnis
(2015) - Die Diplomatin - Entführung in Manila
(2015) - Das goldene Ufer
(2014) - Warum Siegfried Teitelbaum sterben musste
(2014) - In gefährlicher Nähe
(2014) - Father Rupert Mayer
(2013) - Zurück ins Leben
(2013) - Mein Kampf mit Hitler
(2013) - Krokodil
(2013) - Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
(2013) - Die Holzbaronin
(2012) - Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht
(2012) - Místo činu: Zlatý náramek
(2012) - Místo činu: Holky na odpis
(2012) - Lilly Schönauer: Láska na druhý pohled
(2012) - Das Geheimnis der Villa Sabrini
(2012) - Donna Leon - Schöner Schein
(2012) - Auf der Spur des Löwen
(2011) - Željesboj
(2011) - Zázračné děti
(2011) - Srdce mužů... a jedna opravdová láska
(2011) - Liebe und Tod auf Java
(2011) - Hexe Lilli: Die Reise nach Mandolan
(2011) - Ein starkes Team - Tödliches Schweigen
(2010) - Zamilovaní doktoři
(2010) - Zamilovaná jeptiška
(2010) - Takiye: Allah yolunda
(2010) - Dávné vzpomínky
(2010) - Andělská pomsta
(2009) - Zmatek v srdci
(2009) - Totentanz
(2009) - Místo činu: Mnichov - Amnézie
(2009) - Ellas Geheimnis
(2009) - Die Rebellin
(2009) - Alle Sehnsucht dieser Erde
(2008) - Ztracené město
(2008) - Zkáza lodi Gustloff
(2008) - Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2008) - Der Besuch der alten Dame
(2007) - Wilsberg - Die Wiedertäufer
(2007) - Pompeje: Zkáza
(2007) - Niete zieht Hauptgewinn
(2007) - Láska na Kubě
(2007) - Hotel snů: Dubai
(2007) - Freie Fahrt ins Glück
(2007) - Drei teuflisch starke Frauen – Die Zerreißprobe
(2007) - Africká romance
(2006) - Karol Wojtyla - Geheimnisse eines Papstes
(2006) - Odtržené děti
(2006) - Meine Tochter, mein Leben
(2006) - Chance für die Liebe, Eine
(2006) - Die Hochzeit meines Vaters
(2006) - Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine
(2006) - Afrika: Návrat ztracené lásky
(2005) - Sterne über Madeira
(2005) - Starkes Team - Lebende Ziele, Ein
(2005) - Naboso
(2005) - Místo činu - Křest ohněm
(2005) - Meine große Liebe
(2005) - Mathilde liebt
(2005) - Hengstparade
(2005) - Ein schöner Tag
(2005) - Der zweite Blick
(2005) - Agathe kann's nicht lassen: Mord im Kloster
(2004) - Zděděné štěstí
(2004) - Pád Třetí říše
(2004) - Für immer und jetzt
(2003) - Willy Brandt
(2003) - Místo činu: Kolín - Neviditelní
(2003) - Matka Tereza - Pero v Boží ruce
(2003) - Im Schatten der Macht
(2002) - Die Katzenfrau
(2002) - Jan XXIII.: Papež míru
(2002) - Hrátky s ohněm
(2002) - Hiçbiryerde
(2002) - Franz und Anna
(2002) - Der Bestseller - Mord auf italienisch
(2002) - Bloch - Schwarzer Staub
(2002) - Amen.
(2001) - Tod durch Entlassung
(2001) - Tatort - Der Präsident
(2001) - Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera
(2001) - Stahlnetz - Das gläserne Paradies
(2001) - Solange wir lieben
(2001) - Oh du Liebezeit
(2001) - Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung
(2001) - Bílé peklo
(2000) - Deutschlandspiel
(2000) - Zwei Asse und ein König
(2000) - Weiser
(2000) - S ďáblem v duši
(2000) - Der Paradiesvogel
(2000) - Geliebter Alltag
(2000) - Frauen lügen besser
(1999) - Světlovlasý opičák
(1999) - Mann steht auf, Ein
(1999) - Liebe und weitere Katastrophen
(1999) - Die letzte Chance
(1999) - Bittere Unschuld
(1998) - Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí
(1998) - Tierärztin Christine III: Abenteuer in Südafrika
(1998) - Specialisté na vraždy - Paměti zabijáka
(1998) - Specialisté na vraždy (TV seriál)
(1998) - Die Schläfer
(1998) - Nebezpečná pravda
(1998) - Místo určení: Berlín
(1998) - Místo činu: Brémy - Vypálené rány
(1998) - Mammamia
(1998) - Jagdsaison
(1998) - Die Diebin
(1998) - Andrea und Marie
(1997) - 14 Tage lebenslänglich
(1997) - Ztracená dcera
(1997) - Teneriffa - Tag der Rache
(1997) - Stalo se za bílého dne
(1997) - Die Sieben Feuer des Todes
(1997) - Napoleon Fritz
(1997) - Kóma - Mezi životem a smrtí
(1997) - Die Friedensmission
(1997) - Das Ewige Lied
(1996) - Tresko - Amigo Affäre
(1996) - Tödliche Wende
(1996) - Die Nacht hat 17 Stunden
(1996) - Der Schattenmann (TV seriál)
(1996) - Big Ben - Mezi přáteli
(1995) - Tödliche Hochzeit
(1995) - Stirb für mich
(1995) - Spur eines Zweifels
(1995) - Schwein - Eine deutsche Karriere, Das (TV seriál)
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Filles du Lido, Les (TV seriál)
(1994) - Brisant
(1994) - Der letzte Kosmonaut
(1993) - Dann eben mit Gewalt
(1992) - Leise Schatten
(1992) - Kleine Haie
(1991) - Killer
(1989) - Místo činu - Nová komisařka
(1988) - Pizza-Express
(1985) - Tatort - Miese Tricks
(1979) - NDR Talk Show

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Mendl 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Mendl - herec

se narodil 20.4.1944 ve městě Lünen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Mendl

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Michael Mendl
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
0°00’
12
 
LunaLuna:
Ryby
23°47’
11
 
MerkurMerkur:
Býk
16°15’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
11°57’
12
 
MarsMars:
Rak
11°54’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
17°06’
4
 
SaturnSaturn:
Blíženci
22°46’
2
 
UranUran:
Blíženci
6°40’
1
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°09’
6
R
PlutoPluto:
Lev
6°24’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°20’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
6°48’
5
 
CheirónCheirón:
Panna
9°38’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
20°50’
12
Domy:
Býk
27°03’
Štír
27°03’
2:
Blíženci
20°46’
8:
Střelec
20°46’
3:
Rak
8°22’
9:
Kozoroh
8°22’
Rak
26°12’
Kozoroh
26°12’
5:
Lev
19°10’
Vodnář
19°10’
6:
Panna
26°56’
Ryby
26°56’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
26°37’
11
Slun./Luna:
Beran
11°54’
12


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »