Michel Modo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michel Modo
(Michel Henri Louis Goi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Carpentras
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Michel Modo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.3.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michel Modo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Michel Modo
datum narození 30.3.1937
(herec, instagram)

Michel Modo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
(2007) - Rendez-moi justice
(2006) - Poltergay
(2006) - Beau masque
(2004) - Tajemství černé labutě
(2004) - Plus belle la vie (TV seriál)
(2003) - Hrbáč Lagardere
(2002) - S.O.S. 18 (TV seriál)
(2001) - L'Impasse du cachalot
(2001) - Central nuit (TV seriál)
(1999) - Mélissol (TV seriál)
(1999) - Lovci pokladů (TV seriál)
(1998) - Bimboland
(1996) - Vacances de l'amour, Les (TV seriál)
(1995) - Quand je serai grand, mon père il sera policier
(1993) - Pétain
(1993) - Jour de fauche
(1992) - Taxi Girl
(1992) - Runaway Bay (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Bienvenue à Bellefontaine
(1990) - Tatínkova sláva
(1990) - Maminčin zámek
(1989) - A Tale of Two Cities (TV seriál)
(1988) - King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage
(1988) - Hemingway (TV seriál)
(1986) - Monte Carlo
(1986) - L'Exécutrice
(1983) - Les Planqués du régiment
(1983) - Le Braconnier de Dieu
(1982) - L'honneur de Barberine
(1982) - L'académie des 9 (TV seriál)
(1982) - Četník a četnice
(1981) - Si ma gueule vous plaît...
(1981) - Pétrole! Pétrole!
(1981) - Le Jour se lève et les conneries commencent
(1981) - Les Bidasses aux grandes manoeuvres
(1980) - Lakomec
(1980) - C'est pas Dieu possible
(1979) - Podivuhodná dobrodružství barona Prášila
(1979) - Četník a mimozemšťané
(1979) - Budeme hubnout společně
(1978) - Liebesgrüße aus der Lederhose, 5. Teil: Die Bruchpiloten vom Königssee
(1978) - Lazare Carnot ou Le glaive de la révolution
(1978) - Les Bidasses au pensionnat
(1977) - Stepující stonožka
(1977) - Impressions d'Afrique
(1976) - Šmoulové a kouzelná flétna
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)
(1975) - Opération Lady Marlène
(1975) - Návrat sedmé roty
(1975) - Le péril bleu
(1975) - Inspecteur mène l'enquête, L' (TV seriál)
(1974) - Vagabond, Le (TV seriál)
(1973) - Sukničkář Colinot
(1973) - Musidora
(1973) - La vie rêvée de Vincent Scotto
(1971) - Le Songe d'une nuit d'été
(1970) - Koňská hlava
(1970) - Četník ve výslužbě
(1970) - Alice au pays des merveilles
(1969) - Blázni ve válce
(1968) - Četník se žení
(1967) - Un homme de trop
(1966) - Velký flám
(1966) - Grand restaurant pana Septima
(1966) - Gerfaut (TV seriál)
(1965) - La Tête du client
(1965) - Smolař
(1965) - Pleins feux sur Stanislas
(1965) - Četník v New Yorku
(1964) - Les Gorilles
(1964) - Četník ze Saint Tropez
(1963) - Karamboly
(1963) - Bébert et l'omnibus
(1961) - Výhodná koupě
(1961) - Všechno zlato světa
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1955) - Ontdek de ster (TV seriál)

Michel Modo - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.3.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michel Modo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michel Modo - herec

se narodil 30.3.1937 ve městě Carpentras
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michel Modo

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Michel Modo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
9°22’
 
LunaLuna:
Štír
18°25’
 
MerkurMerkur:
Beran
14°51’
 
VenušeVenuše:
Býk
5°41’
R
MarsMars:
Střelec
4°12’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°09’
 
SaturnSaturn:
Ryby
26°59’
 
UranUran:
Býk
7°51’
 
NeptunNeptun:
Panna
17°00’
R
PlutoPluto:
Rak
26°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°51’
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°51’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
18°32’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »