Miguel Ferrer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miguel Ferrer
(Miguel José Ferrer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.2. 1955 - 01:33h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
† 61 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.1.2017 (Příčina: Rakovina, Hrtan, krk)
Povolání:
herec

Miguel Ferrer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
7.2.1955 - 01:33  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.2.1955 - 09:33  
US, Santa Monica:
34°4' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miguel Ferrer 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Miguel Ferrer
datum narození 7.2.1955
(herec, instagram)

Miguel Ferrer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Robocop
(2014) - Rio 2
(2013) - Iron Man 3
(2013) - Four Assassins
(2012) - Noah
(2012) - Kurýr z podsvětí
(2012) - Čivava z Beverly Hills 3
(2012) - Applebaum
(2011) - The Protector (TV seriál)
(2010) - Edgar Floats
(2010) - Cesta do pekel
(2009) - Neodvratná pomsta
(2009) - NCIS: Los Angeles (TV seriál)
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2007) - Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks
(2007) - Bionická žena (TV seriál)
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Policajtem proti své vůli
(2004) - Silver City
(2004) - Manchurianský kandidát
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - L.A. Okrsek 187
(2002) - Curse of Poltergeist: The E! True Hollywood Story
(2002) - Sluneční země
(2002) - Shadow Realm
(2002) - Dům strachu
(2001) - Battle Group: Halsey
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - LateLine (TV seriál)
(1998) - "Defektiv" BOONE
(1998) - Báječný nový svět
(1997) - Dominique Dunne: An American Tragedy
(1997) - Pan Magor
(1997) - Osvícení
(1997) - Noční letec
(1997) - Justice League of America
(1997) - The Disappearance of Garcia Lorca
(1996) - Alf versus U.S. Army
(1995) - The Return of Hunter
(1995) - In the Line of Duty: Hunt for Justice
(1994) - Tajný agent Royce
(1994) - Šance na přežití
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Pohotovost
(1994) - Miliónový šek
(1994) - Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti
(1994) - Dodržený slib: Příběh Oksany Baiulové
(1993) - Všechno je pravda
(1993) - Return to 'The Great Escape'
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Zabiják
(1993) - Švindl
(1993) - Sledování
(1993) - Cigarettes & Coffee
(1992) - Gomorron
(1992) - Twin Peaks
(1992) - Trýznivé pochybnosti
(1992) - The Harvest - Sklizeň
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1992) - In the Shadow of a Killer
(1991) - Murder in High Places
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Pomsta
(1990) - Městečko Twin Peaks
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Chůva
(1990) - Drug Wars: The Camarena Story
(1990) - Broken Badges (TV seriál)
(1989) - Valentino Returns
(1989) - Shannon's Deal
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1989) - Deep Star 6
(1988) - PTT jednotka: Operace Python Wolf
(1988) - Badlands 2005
(1987) - Splátka na vraždu
(1987) - RoboCop
(1984) - Truckin' Buddy McCoy
(1984) - Star Trek III: Pátrání po Spockovi
(1984) - Okamžik záblesku
(1984) - Noty lásky
(1983) - The Man Who Wasn't There
(1983) - Heartbreaker

Miguel Ferrer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Miguel Ferrer - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1966) Leilani Sarelle - manželka

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.2.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miguel Ferrer 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miguel Ferrer - herec

se narodil 7.2.1955 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miguel Ferrer

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Miguel Ferrer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
17°50’
3
 
LunaLuna:
Lev
21°59’
9
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°31’
3
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
1°27’
2
 
MarsMars:
Beran
16°34’
5
 
JupiterJupiter:
Rak
22°03’
8
R
SaturnSaturn:
Štír
20°46’
12
 
UranUran:
Rak
24°44’
8
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°13’
11
R
PlutoPluto:
Lev
25°45’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°26’
2
R
Černá LunaLilith:
Štír
26°32’
12
 
CheirónCheirón:
Vodnář
0°54’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
25°28’
6
Domy:
Štír
29°37’
Býk
29°37’
2:
Kozoroh
0°19’
8:
Rak
0°19’
3:
Vodnář
4°52’
9:
Lev
4°52’
Ryby
10°12’
Panna
10°12’
5:
Beran
11°37’
Váhy
11°37’
6:
Býk
7°35’
Štír
7°35’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
19°54’
11
Slun./Luna:
Štír
19°54’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »