Mike Mazurki wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mike Mazurki
(Michail Mazuruski)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ternopil
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Mike Mazurki - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.12.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mike Mazurki 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Mike Mazurki
datum narození 25.12.1907
(herec, instagram)

Mike Mazurki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - 100 Years of John Wayne
(1994) - Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld
(1990) - Šéf mafie
(1990) - Dick Tracy
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1985) - Kriminál
(1981) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1981) - Revenge of the Gray Gang
(1981) - ...All the Marbles
(1980) - The Man with Bogart's Face
(1980) - Aligátor
(1979) - Holky z pumpy
(1978) - The One Man Jury
(1978) - Kouzelná Lassie
(1977) - Šílený býk
(1977) - Paesano: A Voice in the Night
(1977) - Incredible Rocky Mountain Race
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - The Wild McCullochs
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Challenge to Be Free
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - The Centerfold Girls
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1971) - The Chicago Teddy Bears (TV seriál)
(1970) - Which Way to the Front?
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - Julia (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Rango (TV seriál)
(1967) - Mr. Terrific (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Dobrodružství Bullwhipa Griffina
(1966) - 7 Women
(1966) - It's About Time (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1965) - Requiem for a Gunfighter
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - Podzim Čejenů
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1964) - The Disorderly Orderly
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1963) - The Bill Dana Show (TV seriál)
(1963) - Donovanův útes
(1963) - Čtyři z Texasu
(1962) - Zotz!
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Five Weeks in a Balloon
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Swingin' Along
(1961) - Poslíček
(1961) - Plná kapsa zázraků
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - Johnny Midnight (TV seriál)
(1960) - Fakta života
(1959) - Tightrope (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1959) - Někdo to rád horké
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Alias Jesse James
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - Rescue 8 (TV seriál)
(1958) - Pirát
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - The Man Who Died Twice
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Official Detective (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Hell Ship Mutiny
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Sheriff of Cochise (TV seriál)
(1956) - Man in the Vault
(1956) - Komančové
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - New York Confidential
(1955) - New Orleans Uncensored
(1955) - My Friend Flicka (TV seriál)
(1955) - Krvavá cesta
(1955) - Kismet
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Davy Crockett
(1954) - It's a Great Life (TV seriál)
(1954) - Egypťan Sinuhet
(1954) - Duffy's Tavern (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1952) - The Light Touch
(1951) - Ten Tall Men
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Pier 23
(1951) - My Favorite Spy
(1951) - Criminal Lawyer
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Noc a město
(1950) - He's a Cockeyed Wonder
(1950) - Dark City
(1949) - Two Knights from Brooklyn
(1949) - The Devil's Henchman
(1949) - Samson & Dalila
(1949) - Rope of Sand
(1949) - Neptune's Daughter
(1949) - Come to the Stable
(1949) - Abandoned
(1948) - The Noose Hangs High
(1948) - Relentless
(1948) - I Walk Alone
(1947) - Sinbad the Sailor
(1947) - Nightmare Alley
(1947) - Neporažená
(1947) - Killer Dill
(1946) - The French Key
(1946) - Mysterious Intruder
(1946) - Live Wires
(1945) - The Thin Man Goes Home
(1945) - The Spanish Main
(1945) - The Horn Blows at Midnight
(1945) - The Jury Goes Round 'n' Round
(1945) - Dick Tracy
(1945) - Dakota
(1945) - Abbott and Costello in Hollywood
(1944) - The Canterville Ghost
(1944) - Summer Storm
(1944) - Shine On, Harvest Moon
(1944) - Sbohem buď, lásko má
(1944) - Princezna a pirát
(1944) - The Missing Juror
(1943) - Whistling in Brooklyn
(1943) - Thank Your Lucky Stars
(1943) - Taxi, Mister
(1943) - Swing Fever
(1943) - Prairie Chickens
(1943) - Mission to Moscow
(1943) - Lost Angel
(1943) - It Ain't Hay
(1943) - Henry Aldrich Haunts a House
(1943) - Bomber's Moon
(1943) - Behind the Rising Sun
(1942) - The Moon and Sixpence
(1942) - That Other Woman
(1942) - Gentleman Jim
(1942) - Dr. Renault's Secret
(1942) - About Face
(1941) - Podsvětí Šanghaje
(1935) - Black Fury
(1934) - Belle of the Nineties

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.12.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mike Mazurki 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mike Mazurki - herec

se narodil 25.12.1907 ve městě Ternopil
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mike Mazurki

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Mike Mazurki
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
2°33’
 
LunaLuna:
Panna
4°55’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°15’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°40’
 
MarsMars:
Ryby
18°16’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°38’
R
SaturnSaturn:
Ryby
21°29’
 
UranUran:
Kozoroh
12°12’
 
NeptunNeptun:
Rak
13°47’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°49’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°00’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°07’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »