Milan Chladil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Chladil

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Brno
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák

Milan Chladil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.2.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Chladil 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Milan Chladil
datum narození 8.2.1931
(zpěvák, instagram)

Milan Chladil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1999) - Bylo jich pět
(1994) - Na návštěvě v rodném městě
(1994) - Zpívání v Grandu
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - Když se dva setkají
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Rytmus
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Kulaté písničky
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Písničky z celuloidu
(1978) - Víno, vínko, vínečko
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Kapelo, zahraj tu polku od podlahy
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - Festival v Dolínku
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Program orchestru Karla Vlacha
(1972) - Melodie, které se vracejí...
(1972) - Branky, body, písničky
(1971) - My dva a čas
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Televarieté
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Menu á la Grand
(1970) - Já mám kytky rád
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1968) - Tři strýčkové a Dominik
(1968) - Gramohit 68
(1967) - Zelená pro Kmocha
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1966) - Amore mio
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Písničky na zítra
(1963) - Revue pro banjo
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1961) - Jezdím bez nehod (hudební videoklip)
(1961) - Ztracená revue

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.2.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Chladil 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Chladil - zpěvák

se narodil 8.2.1931 ve městě Brno
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Chladil

Dnes se narodili
Velká Británie Jean Simmons
(*1929) herečka

Spojené státy Norman Mailer
(*1923) scénárista, spisovatel, novinář

Spojené státy Justin Timberlake
(*1981) herec, zpěvák, textař, tanečník

Rakousko Franz Schubert
(*1797) hudební skladatel

Německo Theodor Heuss
(*1884) německý politik a první prezident SRN


Milan Chladil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
18°46’
 
LunaLuna:
Štír
4°00’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°51’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
2°04’
 
MarsMars:
Lev
2°27’
R
JupiterJupiter:
Rak
11°36’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°08’
 
UranUran:
Beran
12°26’
 
NeptunNeptun:
Panna
4°50’
R
PlutoPluto:
Rak
19°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°34’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°06’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°07’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Clark Gable
(*1901) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Brandon Lee
(*1965) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Velká Británie Terry Jones
(*1942) herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Marie Majerová
(*1882) spisovatelka, novinářka

Rusko Boris Jelcin
(*1931) prezident ruské federace


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlasta Burian
(*1891 - 1962) herec, divadelní ředitel, sportovec

Česká republika Ladislav Štaidl
(*1945 - 2021) zpěvák, hudebník, kytarista, pianista

Velká Británie John Galsworthy
(*1867 - 1933) dramatik, prozaik

Francie Henri Bertrand
(*1773 - 1844) francouzský generál, maršál císařského paláce

Slovensko Andrej Hryc
(*1949 - 2021) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »